'

Mei 31
RUINERWOLD - Midzomeravond, woensdagavond 21 juni 2023. De kortste avond van het jaar! Sinds jaar en dag komen Harm en Roelof op deze datum naar De Karstenhoeve.

KHR-H+R-16-fotokrant1
Niet voor een kort bezoekje maar voor hun cabaretvoorstelling: “Nou komp ’t er op an!” Het zijn roerige tijden, vooral op het platteland. Soms lijkt het alsof we worden bestuurd door mensen die in sprookjes geloven. Toch houden we van onze omgeving, van de mensen die er wonen en werken met al hun eigenaardigheden. Er valt gelukkig zo nu en dan nog een hoop te lachen. En als het roer om moet, dan komt het er nu op aan! Met gezond boerenverstand kom je een heel eind.

Een avond Harm en Roelof is een mengeling van heerlijke humor, warme ontroering en mooie muziek. En hebben we daar in deze tijden niet vreselijk veel behoefte aan? Bestel uw kaarten maar snel, want het zou jammer zijn als u deze voorstelling moet missen!

Datum: 21 juni 2023
Aanvang: 20.00 uur, deel open vanaf 19.30 uur
Entree: € 15,00
Voor reserveringen en/of info: info@karstenhoeve.nl of telefonisch: 0522-481447
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA