'

Mei 29
DE WOLDEN - Verenigingen in De Wolden en Hoogeveen, grijp je kans in de culturele wereld! Jullie zijn uitgenodigd voor een boeiende online kennissessie "Kansen voor Cultuur: Fondsen & Subsidies" op 21 juni van 19.30 tot 20.30 uur.
Wil je meer weten over het verkrijgen van fondsen en subsidies voor jouw culturele project of activiteit? Dan is deze sessie iets voor jou! Mariëlle Over, expert en adviseur bij Stichting Kunst & Cultuur Drenthe, zal je meenemen in de wereld van kansen die er liggen voor verenigingen, culturele makers en instellingen.

Mis deze kans niet! Meld je uiterlijk 19 juni aan via cultuurcoach@dewoldenhoogeveen.nl. Op 20 juni ontvang je de online link om in te loggen. We kijken ernaar uit om jullie online te verwelkomen op 21 juni om 19.30 uur.

Cultuurcoaches De Wolden

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA