'

Jun 2
DE WOLDEN - Het textielatelier van Wiede Wold kondigt met enthousiasme de allereerste workshop aan in het kader van "De Afvalkathedraal". De workshop biedt een unieke gelegenheid voor creatieve geesten in De Wolden om de betovering van textielkunst te ontdekken.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
De workshop vindt plaats op zaterdag 17 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur, op de locatie De Veldhoek in Koekangerveld. Of je nu een ervaren textielkunstenaar bent of nog nooit een naald hebt vastgehouden, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze inspirerende workshop.

Tijdens de workshop zullen de deelnemers de mogelijkheid hebben om afval om te toveren tot prachtige kunstwerken, met als doel het stimuleren van duurzaamheid en creativiteit. Het textielatelier van Wiede Wold moedigt de deelnemers aan om hun creativiteit te uiten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Mieke via e-mail: mieke@peergroup.nl.

Tag gerust vrienden en familieleden die ook geïnteresseerd zijn in textielkunst! Samen kunnen we een bijdrage leveren aan het transformeren van afval tot prachtige kunstwerken.

Over Wiede Wold:
Wiede Wold is een grootschalig cultuurproject dat bestaat uit verschillende deelprojecten. Het streekprogramma en de designmanifestatie zijn enkele onderdelen van dit project, waarbij gerenommeerde designers nieuwe werken presenteren rondom het thema "De Toekomst van ons Platteland". Daarnaast werkt Peergroup samen met stichting Noordelijke Innovatielab Circulaire Economie (N.I.C.E) uit Meppel aan de realisatie van een Afvalkathedraal, waar in het voorjaar van 2024 de voorstelling ATROPOS zal worden opgevoerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA