'

Feb 11
DE WOLDEN - Loop jij ook graag een rondje in je buurt? En erger jij je dan ook aan het zwerfvuil dat je onderweg tegenkomt? Kom dan in actie en meld je aan als plogger!

Leden van de Reestrunners aan het ploggen. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl
Zwerfvuil scoort altijd hoog op de lijst van ergernissen. Gelukkig laten veel mensen het er niet bij zitten. Iedere dag zijn er vrijwilligers op pad om de omgeving schoon te maken en te houden. Zo zorgen ze ervoor dat er minder zwerfafval is waar mens en dier last van hebben.

Wil je meehelpen om je omgeving schoon en netjes te houden? Fijn! Als je je via ploggenindrenthe@gmail.com aanmeldt als vrijwilliger, krijg je het materiaal - zoals een lichtgevend hesje voor de veiligheid, een grijpstok en handschoenen - van ons. Je kunt bijvoorbeeld regelmatig op een vaste plek het afval langs wegen en paden afval verzamelen.
Zo houden we samen onze mooie gemeente schoon.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA