'

Sep 11
DE WIJK - V.V. Wacker, na de overwinning van vorige week (2 – 1 bij v.v. Lemmer en de 4 – 0 in de thuiswedstrijd vandaag tegen Renado uit St. Nicolaasga (Fr.) een flinke stap richting de volgende ronde van de K.N.V.B.-beker gezet. Volgende week, in de thuiswedstrijd tegen V.M.C. uit Munnekeburen zal de beslissing vallen.

Maar, wat waren de voetbalomstandigheden vanmiddag bij temperaturen van 32 graden Celsius abominabel beroerd mag je wel zeggen. Misschien zelfs onverantwoord om bij deze hoge temperaturen van de voetballers een prestatie te verwachten. Daarom, voor de spelers van beide teams, alle waardering voor het feit , wat zij er nog van gemaakt hebben . De krachtsverhouding liep niet veel uiteen, doch Wacker was technisch iets beter. Dat neemt niet weg dat de tegenstander Renado, toch wel een paar aardige spelers in haar midden had , die ook in staat waren om de achterhoede van Wacker soms onder druk te zetten.

Na een terechte drinkpauze, nam WACKER de leiding met 1 – 0 door een ferm schot vanaf de vleugel door Koen van Luin. Na de pauze eigenlijk hetzelfde spelbeeld, al zag je bij een aantal spelers wel dat “de knollen” wel zo’n beetje op waren. De gebroeders Van Luin zorgden al snel voor de 2 -0, al was het voor Koen een peulschilletje om die fantastische “run” van broer Rob af te ronden. Dat Joris Brouwer en Tom Oudman er nog 4 – 0 van maakten, was (misschien) op deze bloedhete zondag voor het doelsaldo van belang. Volgende week zondag ontvangt Wacker V.M.C. uit Munnekeburen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA