'

Dec 30
DE WOLDEN - De Wolden bestaat dit jaar 25 jaar. Op verschillende manieren is bij deze bijzondere mijlpaal stilgestaan. Tot 1 maart 2023 hebben inwoners van De Wolden via een subsidie allerlei leuke activiteiten georganiseerd om samen het jubileum te vieren en een ’25 jaar De Wolden fiets’ legt een route door heel De Wolden af.

Foto: L. van Elp
Het jubileum is dus op verschillende manieren vastgelegd met foto’s. Aan het einde van dit jubileumjaar wordt de ’25 jaar De Wolden fiets’ weggegeven aan de winnaar met de leukste, meest creatieve foto! Iedereen kan nog steeds meedoen, zowel inwoners die op de ’25 jaar De Wolden fiets’ hebben gefietst of inwoners die een foto maken met het thema 25 jaar.

Aan het einde van het jaar wordt de winnaar bekend gemaakt! Kans maken? Deel een originele foto met het thema 25 jaar op sociale media met de #25jaardewolden en #fietskettingDeWolden of mail je foto naar 25jaar@dewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA