'

Nov 17
DE WIJK - De sporthal 'de Slenken' in De Wijk zal op 17 en 18 november het toneel zijn van een kleurrijke en gevederde verzameling tijdens de eerste Verenigings Tentoonstelling van Kleindiervereniging De Wolden. Deze tentoonstelling, voorheen bekend als Pels en Pluim Zuidwolde, RKC Ruinen en DWO De Wijk, brengt een prachtige show van konijnen, cavia's, sierduiven en siervogels bij elkaar.


Het evenement wordt feestelijk geopend door burgemeester Inge Nieuwenhuizen van de gemeente De Wolden op vrijdagavond 17 november 2023 om 19.30 uur. Een bijzondere gelegenheid om deze diverse verzameling van kleindieren te bewonderen.

Openingstijden
Wil je de kleurrijke verzameling konijnen, cavia's, sierduiven en siervogels zelf aanschouwen? Hier zijn de openingstijden:
Vrijdag 17 november: 19.00 - 22.00 uur
Zaterdag 18 november: 10.00 - 15.00 uur

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA