'

Nov 1
RUINERWOLD - Op zondagmorgen 5 november staan we in de kerk van Blijdenstein stil bij alles wat we oogsten en vieren we de "oogstdienst". Het kerkkoor Con Amore zal zingen tijdens de dienst, waarin Tetsje Zijlstra voorgaat. Na deze dienst gaan we samen eten en genieten van alles wat er geoogst is.

Heerlijke pannen soep en belegde broodjes staan er klaar om opgegeten te worden. (vega pompoensoep, groente- en tomatensoep) De tijden zijn als volgt: 10.00 - 10.30 uur inloop met koffie, 10.30 - 11.30 uur: viering, 11.30 - 12.00 uur: koffie/fris (evt. gesprekken over verduurSamen), 12.00 uur: samen soep en brood eten. Het belooft een bijzondere en gezellige morgen te worden. U hoeft zich niet op te geven en er zijn geen kosten aan verbonden. U bent allen van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA