'

Nov 19
REGIO - De Bibliotheek organiseert op 22, 23, 24 en 27 november onder begeleiding van astronoom Theo Jurriëns sterrenwandelingen in Ruinen (de Wolden), Havelte & Dwingeloo (Westerveld) en Meppel.

Afgelopen jaar mocht Bibliotheek Meppel al twee telescopen in ontvangst nemen uit handen van astronoom Theo Jurriëns (RUG) en vanaf eind november hebben de bibliotheken van gemeente Westerveld en de Wolden de eer om in alle acht vestigingen een telescoop te mogen ontvangen. Ter ere hiervan worden de sterrenwandelingen georganiseerd.

De wandeling is voor astronomen in de dop vanaf 6 à 7 jaar (onder begeleiding van een volwassene) en is ongeveer 2 kilometer lang. De bibliotheek is het startpunt. Na de wandeling van anderhalf uur staat er koffie en thee klaar in de bibliotheek om lekker op te warmen. Deelname aan dit avontuur is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan eenvoudig via de website of aan de balie van de bibliotheek. Foto: Andries-de-la-Lande-Cremer

Bibliotheek Ruinen
Wanneer: woensdag 22 november 2023
Tijd: 19:00 uur

Bibliotheek Havelte
Wanneer: donderdag 23 november 2023
Tijd: 19:00 uur

Bibliotheek Dwingeloo
Wanneer: vrijdag 24 november 2023
Tijd: 19:00 uur

Bibliotheek Meppel
Wanneer: maandag 27 november 2023
Tijd: 19:00 uur

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA