'

Nov 26
RUINERWOLD - Het Kerstrondje op zondag 10 december van Ruinerwold wordt ook dit jaar weer afgesloten met een Sing In op Blijdenstein, georganiseerd door de gezamenlijke werkgroep Kerk in Actie van Ruinerwold (de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk en de Kapelgemeente).

Dit keer verlenen de koren van Wijker Kunst uit De Wijk hun medewerking o.l.v. Mannes Hofsink. Harry Bosma speelt op het orgel.
Er wordt gecollecteerd voor het project ‘Beter inkomen voor Javaanse boeren’. Trukajaya is sinds 1966 de diaconale organisatie van de Javaanse Kerk (GKJ).
De organisatie heeft veel kennis over duurzame landbouw. Trukajaya wil het inkomen van de boeren, boerinnen en landarbeiders in deze twee dorpen verbeteren door minder gebruik van chemicaliën en een betere prijs voor hun producten. De organisatie traint boeren en boerinnen, laat hen werken op demonstratie velden, zet extra koeien in en biogasinstallaties. Men helpt deze boeren om een coöperatie op te zetten, waardoor ze minder afhankelijk zijn van tussenhandelaren en een hogere prijs voor hun producten krijgen. De Sing In begint om 19.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA