'

Nov 18
RUINERWOLD - Wil je veilig leren internetten? Of doet je tablet, laptop of telefoon niet helemaal wat jij wil? Kom dan naar Bibliotheek Ruinerwold. Voor hulp of de cursus Klik & tik. Veilig online.

Veilig online
Bibliotheek Ruinerwold biedt op dinsdag 5, 12, en 19 december van 9.00 tot 11.00 uur Klik & Tik. Veilig Online aan. In de cursus besteden we aandacht aan oplichting op internet en hoe je jezelf daartegen kunt beschermen. Met de 7 Gouden Regels voor veilig internetten leer je hoe je (on)veilige websites herkent, hoe je sterke wachtwoorden kiest en waar je op moet letten als je online betaalt. Vervolgens kun je oefenen om die regels toe te passen in herkenbare situaties.

Klik & Tik is een programma dat cursisten kennis laat maken met computers en het internet. Het programma is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met computers, internet en/of sociale media.

De cursus is gratis en een lidmaatschap bij de bibliotheek is hiervoor niet verplicht. Aanmelden kan via de activiteitenagenda op de website van Bibliotheek Ruinen. Als je hulp nodig hebt bij het aanmeldingsproces, ben je van harte welkom om langs te komen in de Bibliotheek. We helpen je graag.

Datum: dinsdag 5, 12 en 19 december
Tijd: 9.00 – 11.00
Locatie: Bibliotheek Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA