'

Dec 7
RUINERWOLD – Op zondag 10 december is het zover, Kerstrondje 2023! Voor de 22ste keer wordt dit jaar het Kerstrondje gehouden in Ruinerwold. Op zondag 10 december worden tussen 11.00 en 17.00 uur weer vele bezoekers verwacht bij de bedrijven die helemaal zijn ondergedompeld in de kerstsfeer.

De deelnemende bedrijven van dit jaar zijn: Museumboerderij De Karstenhoeve, ’t Bakhuus & Smederij Mulder, de Bartholomeuskerk te Blijdenstein, Café de Kastelein, Het Groene Geschenk & kaarsenrecycling ‘Het tweede lichtje’, Huize Gomarus en Het Ambacht Ruinerwold.

Nieuw dit jaar is de tentoonstelling van Gerrit Schilt bij de Museumboerderij de Karstenhoeve. Hij stelt zijn unieke portretkunst aan u deze dag tentoon. Daarnaast zullen leden van het Beeldend Collectief Drenthe dit jaar deelnemen aan het Kerstrondje en wel in de Bartholomeuskerk te Blijdenstein. Het Beeldend Collectief Drenthe (BCD) bestaat uit kunstenaars die in Zuidwest-Drenthe werken en wonen. Het BCD komt enkele malen per jaar bijeen en organiseert met enige regelmaat gezamenlijke
exposities met een thema.

Ook dit jaar is het Kerstrondje niet compleet zonder een optreden van De Dickens Singers. De aftrap is bij Het Ambacht Ruinerwold om 13.30 uur en vervolgens treden ze op bij de Bartholomeuskerk te Blijdenstein om 14.45 uur en afsluitend bij de Karstenhoeve om 16.00 uur zodat u zich in een ware kerstnostalgie waant. Het rondje is goed met de fiets en de auto te maken.
Bij alle bedrijven zijn er leuke bezienswaardigheden, gezelligheid, warmte en knusheid, eten en drinken. Kom gezellig langs om te zien, beleven en te proeven! Een voorproefje? Bekijk onze facebook, instagram en website voor meer informatie en programma’s voor die dag.

SONY DSC

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA