'

Nov 17
KOEKANGE - Koekange Voetbalvereniging Vitesse ’63 is vrijdag 24 november de gastheer van de derde ronde van de voetbalcompetitie OldStars walking voetbal. Op het terrein aan de Sportlaan worden ’s middags vanaf twee uur, twaalf wedstrijden gespeeld.

Deze duren elk twintig minuten en staan onder leiding van de officiële scheidsrechters Ad Voortman, Hans Kuperus en Jelis van der Laan. De deelnemende verenigingen zijn, naast Vitesse ’63, FC Meppel, HZVV Hoogeveen, vv Steenwijk, IJVV IJsselmuiden, HHC Hardenberg, FC Emmen en voetbalvereniging Zuidwolde. De laatste wedstrijden zijn rond de klok van vier uur afgelopen, waarna er in de kantine ongetwijfeld een gezellige nazit volgt. Ook deze middag wordt er volgens officiële regels gevoetbald. Dit betekent bijvoorbeeld dat er in principe alleen gewandeld mag worden, dat er geen lichamelijk contact is, de bal niet hoger dan heuphoogte gespeeld wordt en dat er ook geen slidings gemaakt mogen worden. Op dit moment, na twee speelmiddagen, voert Vitesse ’63 de ranglijst aan met 14 punten. HZVV heeft er evenveel, maar heeft een iets minder doelsaldo. Daarna volgen Steenwijk met 13 en FC Meppel met 11 punten. IJVV, Emmen en Zuidwolde hebben elk 4 punten en HHC sluit de rij met 1 punt. Na deze wedstrijdmiddag volgen er volgend jaar nog twee. Op 6 maart 2024 is het de beurt aan YVV om in IJsselmuiden de organisatie vlotjes te laten verlopen en de afsluitende competitiemiddag staat op het programma voor 28 maart en dat gebeurt bij voetbalvereniging Steenwijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA