'

Mrt 31
RUINERWOLD - In Ruinerwold wordt een tafeltennisclubje gezocht voor gezellige avonden vol sportieve activiteiten. Door diverse redenen, waaronder verhuizingen, het beoefenen van andere sporten en blessures, is het huidige groepje wat uitgedund. Daarom wordt een oproep gedaan aan iedereen die interesse heeft om zich aan te sluiten.


De focus van de club ligt op gezelligheid, waarbij prestaties minder belangrijk zijn. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau, leeftijd of de frequentie waarmee je kunt deelnemen. Zelfs als je maar eens in de twee weken beschikbaar bent, ben je van harte welkom. Er geldt geen verplichting; alles mag en niets moet.

De tafeltennisavonden vinden plaats op donderdagavond vanaf 19.30 uur in de Buddingehof in Ruinerwold. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een keer komen kijken. Het is wel handig om van tevoren aan te geven of je langskomt. Dit kan via lexkruger@outlook.com. Soms wordt er namelijk niet gespeeld bij onvoldoende aanwezigheid, en dit voorkomt teleurstellingen.

De initiatiefnemers hopen op een grote opkomst en kijken uit naar gezellige en sportieve avonden. Voor meer informatie of aanmeldingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Lex Kruger via het genoemde e-mailadres.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA