'

Nov 20
ZUIDWOLDE - De vierde editie van het huiskamerfestival ontpopte zich tot een waar muzikaal spektakel, ondanks de druiligere weersomstandigheden. Met enthousiaste bezoekers die zich, gewapend met paraplu's, een weg baanden naar de gastvrije huiskamers, kan het festival wederom als een succes worden bestempeld.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
De huiskamers vulden zich met een diverse verzameling muziekliefhebbers, allen genietend van de verscheidenheid aan klanken die door de ruimtes zweefden. De line-up bracht vooral bands, singer-songwriters en opkomend muzikaal talent naar voren. De deelnemende huiskamers in Zuidwolde fungeerden als intieme podia waar deze artiesten hun kunsten vertoonden.

Maar ook doorgewinterde bands en muzikanten zoals: Big Hug, Bad Standing, Zwoar Geschut, Dirty Dag en The Gearboxes lieten van zich horen. Bij gelegenheidsband Zwoar Geschut met zanger Lukas Hempen van Dirty Dog was er geen doorkomen aan. De ramen van huis aan de Hoofdstraat waren opengezet en zo konden bezoekers buiten op de stoep ook genieten van de krachtige rockcovers. Ook op de andere adressen was het soms dringen om een glimp op te vangen van de optredende artiesten. Het publiek kon er geen genoeg van krijgen. Volgend jaar staat er ongetwijfeld weer een huiskamerfestival op de agenda.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA