'

Nov 20
ZUIDWOLDE - Bibliotheek Zuidwolde gaat verhuizen. Van 18 december tot en met 6 januari is de bibliotheek daarom gesloten. Op maandag 8 januari is iedereen welkom in het nieuwe Huus voor Sport en Cultuur aan de Zuider Esweg 1A.De bibliotheek gaat onderdeel uitmaken van het Huus voor Sport en Cultuur. Dit prachtige multifunctionele gebouw wordt een ontmoetingspunt voor de gemeenschap van De Wolden. Bezoekers kunnen er straks terecht voor sport, cultuur en welzijn. Zo komt er een theater en horechagelegenheid.

De bibliotheek is straks open tijdens de openingstijden van het Huus. Die zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 21.00. Dat betekent dat de onbemenste openingstijden verruimd worden. Medewerkers zijn aanwezig tijdens de bekende openingstijden. Deze zijn te vinden op bibliotheekzuidwolde.nl.

Terwijl de bibliotheek gesloten is, mogen Zuidwoldigers hun geleende boeken extra lang in huis houden. Ook kan iedereen terecht in de andere bibliotheken in Drenthe, zoals De Wijk en Hoogeveen.

Meer informatie en updates over het Huus vind je op hsc-zuidwolde.nl. Meer over de bibliotheek van Zuidwolde vind je op bibliotheekzuidwolde.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA