'

Dec 29
DE WOLDEN - Ook in 2023 hebben Woldenaren zeker niet stilgezeten. Velen hebben volop gesport, en met toernooien meegedaan. Als gemeente De Wolden zien we veel van al deze energie, maar toch krijgen we lang niet alles mee.

Daarom hebben we hulp nodig bij het nomineren van de sporters van 2023! Dit jaar nomineren we maar liefst zes categorieën van sportieve prestaties:

Sportman
Sportvrouw
Sporttalent
Sportploeg
Parasporter
Sportparel
De sportparel is een nieuwe categorie. De sportparel wint de persoon of vereniging die zich op een bijzondere en positieve wijze heeft ingezet voor sport en bewegen in de provincie Drenthe. Het gaat dan om activiteiten die de maatschappelijke waarde van sport en bewegen hebben vergroot. Denk aan een sportbestuurder met een lange staat van dienst, een coach, een vereniging met een voorbeeldfunctie, een initiatief of evenement dat veel heeft betekend voor diverse doelgroepen.

We zijn erg benieuwd welke sporters met welke prestaties u kent en bijzonder vindt. Dit kan op provinciaal, nationaal of internationaal niveau zijn geweest. Kent u één of meerdere sporters en/of teams die een bijzondere prestatie heeft/hebben geleverd? Dan kunt de gegevens van de sporter(s) inclusief de behaalde prestatie mailen naar sport@dewolden.nl. Kijk voor de richtlijnen op Facebook of Instagram van De Wolden Sport.

Nomineren kan voor alle categorieën tot uiterlijk maandag 16 januari.

De aanmeldingen zullen beoordeeld worden en uit iedere categorie zal er iemand worden voorgedragen voor de sporthuldiging van De Wolden op vrijdag 2 februari in de raadszaal van het gemeentehuis van De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA