'

Dec 27
DE WIJK - Inmiddels uitgegroeid tot een heuse traditie: de Oudejaarsborrel van de Businessclub Wacker! Vanaf de oprichting van BCW in 2007 is het inmiddels in De Wijk wel bekend, dat er op 31 december van ieder jaar bij de kantine van VV Wacker de mogelijkheid is om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar.

En uiteraard om alvast plannen te maken voor het nieuwe. Met een oliebol en met een lekker drankje. En met de muziek van de Top 2000 op de achtergrond. Dit jaar allemaal dus op zondag 31 december 2023. Het bestuur van BCW zou het erg leuk vinden als u er ook bij bent!

Daarom hierbij de officiële uitnodiging: vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in de kantine van VV Wacker! Uiteraard staan er - ook traditioneel - twee melkbussen met carbid klaar en zal er, op gepaste afstand, verantwoord en op een veilige manier geknald worden op het oude dan wel nieuwe jaar. Tegen 18.00 uur wensen we elkaar het beste en sluiten we de kantine weer af. Iedereen (leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden, sponsoren, etc. is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Dus: graag tot ziens op oudejaarsdag!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA