'

Dec 28
REGIO - De afgelopen jaren is investeren in landbouwgrond steeds populairder geworden als een veilige en waardevaste belegging. Dit komt onder andere door de lage spaarrentes en de stijgende inflatie.

Bovendien biedt landbouwgrond een laag risico-rendementprofiel, aangezien het rendement niet direct afhankelijk is van marktvolatiliteit en waardeschommelingen. In dit artikel bespreken we de voordelen van het investeren in landbouwgrond en de mogelijkheden die Kamphorst Agrofondsen biedt aan investeerders die geïnteresseerd zijn in deze groeiende markt.

Waarom investeren in landbouwgrond een slimme keuze is
De waardevastheid van landbouwgrond wordt ondersteund door de constante behoefte aan voedselproductie en de beperkte beschikbaarheid van landbouwgrond, in combinatie met de stijgende wereldbevolking en consumptie van voedingsstoffen. Investeren in landbouwgrond biedt lage volatiliteit en een asymmetrisch risico-rendementprofiel. Landbouwgrond is altijd in vraag vanwege de constante behoefte aan voedselproductie, waardoor het een veilige en waardevaste keuze is. Bovendien heeft landbouwgrond een aanzienlijke waarde die naar verwachting in de toekomst zal toenemen, zelfs in tijden van economische onzekerheid zoals de coronacrisis.

Kamphorst Agrofondsen: Uw partner voor investeringen in landbouwgrond
Kamphorst Agrofondsen biedt investeerders de mogelijkheid om te investeren in landbouwgrond in Roemenië en te profiteren van de groeiende agrarische sector in het land. Dit bedrijf heeft een historie van succesvolle projecten, met een groeiend eigen vermogen en een uitbreiding van het oppervlak landbouwgrond in eigendom. Het bedrijf bestaat uit leidende investeerders in de agrarische sector en streeft naar duurzame landbouw en positieve verandering.
Kamphorst Agrofondsen richt zich op duurzame landbouw en vergroot de percelen landbouwgrond door inmeting en ruilverkaveling. Ze begeleiden lokale boeren naar biologische landbouw en verpachten de gronden aan duurzame landbouwbedrijven. Investeerders kunnen gemeenschappelijk investeren met ondernemers uit de Nederlandse agribusiness en profiteren van aantrekkelijke rendementsmogelijkheden. Het bedrijf zorgt voor een transparant management, korte communicatielijnen en betrokkenheid van investeerders.

Duurzaam investeren met een focus op biologische landbouw
Landbouwgrond in Roemenië wordt specifiek genoemd als een interessante optie voor investeringen in biologische landbouwgrond, met een natuurlijk lage volatiliteit en een positief rendement in de afgelopen 20 jaar. Kamphorst Agrofondsen biedt begeleiding aan lokale boeren bij het investeren in landbouwgrond. Deze begeleiding omvat onder andere het begeleiden van lokale boeren op de weg naar biologische landbouw, het verstrekken van richtlijnen en beste praktijken, en het adviseren over distributiekanalen en wetgeving met betrekking tot biologische landbouw. Het doel is om samen met lokale boeren de gronden om te zetten naar gecertificeerde biologische gronden en duurzame landbouw te bevorderen.
Investeren in duurzame landbouwgrond wordt gezien als een mogelijkheid om zowel rendement te behalen als een positieve bijdrage te leveren aan mens, maatschappij en milieu. Duurzame landbouwgrondinvesteringen kunnen worden gedaan door middel van crowdfunding, waarbij beleggers de kans krijgen om te investeren in projecten die gericht zijn op de ontwikkeling van duurzame landbouw. Deze investeringen worden vaak beschouwd als waardevast op de lange termijn vanwege de voortdurende wereldwijde behoefte aan landbouwgrond en de afnemende beschikbaarheid ervan door bebouwing en klimaatverandering.

Transparantie en betrokkenheid: De sleutel tot succesvolle investeringen
Transparant management is een belangrijk aspect bij het investeren in landbouwgrond. Het zorgt ervoor dat investeerders op de hoogte zijn van de besluitvorming en het beheer van de grond. Door transparantie kunnen investeerders vertrouwen hebben in het management en de resultaten van hun investeringen. Kamphorst Agrofondsen biedt deze transparantie en betrokkenheid, waardoor u als investeerder kunt profiteren van de groeiende agrarische sector in Roemenië. Met een focus op duurzaamheid en samenwerking met lokale boeren en ondernemers, biedt Kamphorst Agrofondsen een unieke kans om te investeren in de toekomst van landbouw en voedselproductie.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA