'

Dec 30
DE WIJK - Knieperties bakken is voor velen een ware traditie tijdens de feestdagen. Vaak worden deze bakmomenten ook gekoppeld aan het steunen van een goed doel, zoals bij de Knieperties bakactie geïnitieerd door Miriam van Dijk-Drogt en Irma Smilde. De opbrengst gaat dit jaar naar herstelwerkzaamheden aan de Wieker Meule. Beide dames kregen vrijdag ondersteuning van enthousiaste assistenten, waarvoor Maria Shűtzenhofer graag de ruimte naast café de Wiekslag beschikbaar stelde.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Onder het genot van een glaasje Glühwein, en de Top2000 op de achtergrond werd er een aanzienlijke hoeveelheid beslag omgetoverd tot heerlijke knieperties. Hoewel het exacte aantal een schatting blijft, schatten de dames het op zo'n 25 tot 30 kilo. De vraag naar de knieperties bleek zelfs groter dan verwacht, waardoor de tien dames zich extra inzetten om aan de vraag te voldoen. Alle knieperties zijn verkocht, wat heeft geresulteerd in een bedrag van € 510,00 voor de Wieker Meule.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA