'

Dec 31
RUINEN - Op 2 januari 2024 organiseert Natuurmonumenten een OERRR schapendag met de mogelijkheid om een schilderijtje te vilten. Het evenement vindt plaats van 13:00 tot 16:00 uur in het Bezoekerscentrum Dwingelderveld, gelegen aan Benderse 22 in Ruinen.Dit evenement is speciaal gericht op gezinnen en biedt de gelegenheid om kennis te maken met het Drentse heideschaap. Er zullen diverse demonstraties plaatsvinden, en je hebt de kans om zelf aan de slag te gaan met het vilten van een schilderijtje van wol.

De kosten voor niet-leden bedragen €6,00, terwijl leden en OERRR leden slechts €4,20 betalen. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op de website van Natuurmonumenten. We hopen je te verwelkomen op deze gezellige en leerzame dag!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA