'

Feb 10
DE WIJK - Op zaterdag 16 maart wordt alles uit de kast gehaald tijdens het Onwies Faute feest in De Wijk. Vorig jaar was dit evenement een doorslaand succes, en waren de kaarten in no-time uitverkocht. Daarom heeft de organisatie besloten om er een extra dag bij te doen. Zondag 17 maart wordt afgesloten met de zogenaamde 'Zotte Zondag'. Tijdens deze familiedag zijn er live-optredens en ander vermaak.

De organisatie van Stichting Onwies De Wijk, bestaande uit Bram Inberg, Justin Hendriks, Vera Vos, Joran van Wijmeren en Benny Spin, is al geruime tijd bezig met de voorbereiding van dit spektakel. Het idee voor het Onwies Faute Feest ontstond twee jaar geleden spontaan. Vos zegt: 'We hadden zin om een feestje te organiseren voor jong en oud, met allemaal lekkere, bekende, foute meezinghits, waarbij de bezoekers lekker fout verkleed komen. Want de dresscode is: ‘Hoe Fauter hoe Beterr’.

Wie er vorig jaar bij was, zal kunnen beamen dat alles uit de kast werd gehaald om de feesttent geheel in stijl van het feest aan te kleden. Ook dit keer belooft het weer veel spektakel te worden. Hendriks zegt: 'We hebben dit jaar besloten om het over een andere boeg te gooien dan vorig jaar. Voor onszelf ook een uitdaging. Daarom hebben we een ander formaat en soort feesttent. De indeling en aankleding worden ook weer totaal anders. We willen de bezoekers toch een andere beleving en nog meer spektakel bieden’. Vera Vos, het creatieve brein, is alweer volop bezig om haar ideeën uit te werken. Het programma voor de ‘Zotte Zondag’ wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ouderwets gezellig feest voor jong en oud
Het Onwies Faute feest gaat plaatsvinden in een gezellige, ouderwets foute feesttent op het evenemententerrein in De Wijk. Vijf keer het foute uur tussen 20.00 en 01.00 uur, verzorgd door lokaal bekende dj's. Dansen, springen, hossen op lekkere foute meezingers die eigenlijk best goed zijn. Nummers van Abba, Meatloaf, Boney M, Maywood, Captain Jack, Paul Elstak, Hazes, Vengaboys, Snollebolkes, Spice Girls, Village People, George Baker, Guus Meeuwis, Queen, Wham, Marianne Rosenberg, en meer. 'Dat het een feestje is voor alleen de jeugd is dus niet waar,' benadrukt Vos. Tickets zijn online te koop op onwiesfeest.nl voor € 15,00 inclusief feestgarantie.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA