'

Feb 11
DE WIJK - Buurtteam De Wolden heeft vanaf nu op elke laatste donderdag van de maand tussen 14.00 uur-16.00 uur inloopspreekuur in het Dorpshuis de Wijk. Zo probeert het buurtteam nog zichtbaarder en toegankelijker te zijn voor de inwoners van gemeente De Wolden.

Buurtteam De Wolden
Buurtteam De Wolden is er voor iedereen in gemeente De Wolden. De teamleden helpen inwoners gratis op weg met vragen die ze niet goed zelf kunnen oplossen. Het doel van het buurtteam is zo vroeg mogelijk te signaleren wat er speelt in de buurten. Hierdoor kunnen we voorkomen dat kleine gebeurtenissen grote problemen worden.

Buurtteam De Wolden is er om inwoners op sociaal gebied te ondersteunen. Ze kunnen advies geven bij vragen, initiatieven en problemen in hun woonomgeving. Iedereen kan contact opnemen bij bijvoorbeeld: zorgen over een buurtbewoner, overlast of burenruzies. Het buurtteam kijkt wat men zelf kan doen en hoe de directe omgeving kan helpen.

De werkwijze hangt af van de vraag en de persoonlijke situatie. Het team bestaat uit: wijkagenten, opbouw- en maatschappelijke werkers van Welzijn De Wolden, wijkconsulenten van Actium, handhavers, dorpen-contactfunctionarissen en wijkbeheerders van de gemeente. Daarnaast werkt het buurtteam nauw samen met Buurtbemiddeling.

U kunt ook telefonisch of via mail uw vraag of melding doorgeven aan Buurtteam De Wolden via: 0528-378686 of buurtteam@dewolden.nl.

Fysieke meldingen in de openbare ruimte (zoals een losliggende stoeptegel of kapotte lantaarnpaal e.d.) kunt u doorgeven aan de Gemeentewinkel via 14 0528 of via het meldingsformulier op de website van gemeente De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA