'

Feb 9
DE WIJK - In het pittoreske De Wijk ontpopt Leroy van Dooren zich als een spontane jongen met een droom die zo groot is als de motoren waar hij van houdt: MotoGP coureur worden. Maar zo'n ambitie bouw je niet in één dag op.

Het begon begon in 2019, toen Leroy zich in de wereld van minibikes waagde, eerst in Junior A en later doorgroeiend naar Junior B. Hij nam zelfs internationaal deel aan het Europees Kampioenschap in Assen in 2022.

In het seizoen 2023 zette Leroy een nieuwe stap door over te stappen naar de Molenaar NSF-100 Cup. Deze cup biedt gelijke motoren, een competitief startveld en de professionele begeleiding van Molenaar. Het is een opstapklasse waar veel grote kampioenen hun carrière zijn begonnen. Hier heeft Leroy niet alleen zijn vaardigheden verder ontwikkeld, maar ook indrukwekkende resultaten neergezet.

In het seizoen, 2024, staat Leroy voor zijn volgende uitdaging: de World Mini GP Series in Oostenrijk met gelijke motoren (160cc schakel). Dit is een cruciaal onderdeel van het 'Road to MotoGP'-programma. In een sterk internationaal deelnemersveld zal hij strijden om een plek bij de top 2, wat hem het recht geeft om deel te nemen aan de grote finale met vertegenwoordigers van andere landen in Valencia, Spanje, aan het eind van het jaar. Leroy's reis is er een van vastberadenheid, passie en groei. We kijken uit naar zijn verdere avonturen op de weg naar de MotoGP!"

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA