'

Feb 7
DE WIJK - De contouren van het toekomstige gezondheidscentrum in De Wijk worden langzaam zichtbaar met de geplaatste stalen spanten. Op 6 november is de bouw van het moderne centrum officieel gestart, een cruciale ontwikkeling voor Geert en Mariëlle van Iersel, eigenaren van Huisartsenpraktijk De Wijk, en Derk Jan Teunis van Fysiotherapie In het Wold.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Op de locatie van het voormalige bibliotheekpand aan de Prins Clauslaan verrijst een eigentijds gezondheidscentrum. Dit is van groot belang voor De Wijk, waar het oude pand niet meer voldeed. Het nieuwe centrum biedt verbeterde ruimte, privacy voor patiënten en energie-efficiëntie. De ingebruikname staat gepland voor het laatste kwartaal van 2024, en het team kijkt uit naar het verwelkomen van patiënten in de nieuwe praktijken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA