'

Feb 14
RUINEN - Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert Natuurmonumenten activiteiten bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse in Ruinen.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Ga mee met een winterse wandeling onder leiding van een boswachter of maak een nestkastje voor de tuinvogels. Wie de natuur wil ontdekken met familie of vrienden, kiest voor een escapekoffer, leuke speurtocht of excursie. Een overzicht van alle activiteiten vind je op www.nm.nl/bezoekerscentrum-dwingelderveld. Aanmelden is meestal nodig en kan via deze site.

Vilten en nestkastjes maken
Op donderdag 15 en 22 februari tussen 13.00 en 15.30 uur staan de materialen klaar om te vilten met schapenwol. Er liggen allerlei kleuren voor je klaar. Maak een schilderijtje van wol om thuis op te hangen. Ook zijn er vrijwilligers bezig met het verwerken van schapenwol.

Wil je graag zelf een vogelnestkastje in elkaar zetten? Kom dan op dinsdag 13 en 20 februari naar het bezoekerscentrum tussen 13.00 en 15.30 uur. De materialen liggen klaar, je hoeft het bouwpakketje dus alleen in elkaar te zetten en thuis op te hangen.
Deze binnen activiteiten zijn goed te combineren met een van de speurtochten die te koop zijn aan de balie. Voor elke leeftijd is er wel een geschikte tocht. De medewerkers van Natuurmonumenten weten er alles van.

Op pad met de boswachter
Wie het Dwingelderveld in gaat met een boswachter leert veel over de natuur en over het Dwingelderveld. Er zijn tochten voor gezinnen met jonge kinderen (Natuurontdektocht, 4-8 jaar), voor iets oudere kinderen (Wildwandeling, 9-12 jaar), winterwandelingen voor het hele gezin en de ontmoeting met de nachtwachter. Op de website vind je alle informatie.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA