'

Feb 6
DE WIJK - Voetbalvereniging Wacker heeft afgelopen zondag bordsponsors: Vleesveebedrijf Kip en Fiscalys Belastingadviseurs in het zonnetje gezet voor aanvang van de voetbalwedstrijd tegen Hodo.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl Geert-Jan Lubberink van Fiscalys Belastingadviseurs werd bedankt als bordsponsor.
Fiscalys Belastingadviseurs
Fiscalys, een team van toegewijde professionals, zet dagelijks cijfers om in waardevolle stuurinformatie voor klanten. Wat Fiscalys uniek maakt, gaat verder dan kennis en ervaring. De proactieve benadering onderscheidt zich door niet alleen op cijfers te focussen, maar ook inspiratie te bieden op breder gebied. Het uitgebreide netwerk strekt zich uit tot financiële partners, organisatieadviseurs, sociaal ondernemers en innovatienetwerken. Hierdoor biedt Fiscalys niet alleen rijke expertise, maar ook een breed scala aan diensten, waarbij de focus ligt op het optimaliseren van zakelijke perspectieven.

Vleesveebedrijf Kip
Ook Harm en Ina Kip werden bedankt als bordsponsor. Vleesveebedrijf Kip biedt vleespakketten aan van hun eigen Blondes, vacuüm verpakt per portie van twee. Het slachten gebeurt vier tot vijf keer per jaar, en klanten kunnen een pakket bestellen via de website. Een pakket weegt 9,5 kg en omvat alle gebruikelijke vleessoorten van een koe. De dieren worden op ecologisch en diervriendelijk verantwoorde wijze gehouden. Volgens eigenaar Harm Kip is er een groeiende vraag naar vlees, vooral omdat mensen momenteel meer willen weten over de productie en herkomst. Dit heeft geleid tot een groeiende markt voor het blonde vlees in de regio.

Harm en Ina kip werden door Willem Dekker bedankt met een bos bloemen

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA