'

Feb 7
DE WIJK - Er is in de maand februari weer een Valentijnstaartactie. Deze keer gaat de opbrengst naar Dorpshuis De Wijk! Omdat er enkele financiële tegenvallers zijn, moeten we als Wiekers proberen dit gezamenlijk op te lossen en dat proberen we mede te doen door deze actie. Met het geld zal het Dorpshuis enkele nuttige en zichtbare verbeteringen doorvoeren.

Er is keuze uit twee taarten die door bakkerij Dunnink geleverd zullen worden. De taarten kosten 10 euro per stuk en zijn in 6-8 stukken te verdelen. U heeft de keuze uit een Caketaart met aardbei bavarois of een Aardbei Slagroom Schnitte.

Opgave kan via het DIGITALE FORMULIER (link: https://forms.gle/s4bh6QriJ9SPuG7G7) of door invullen van onderstaande bon en deze in te leveren bij de COOP in de groene brievenbus bij de statiegeldautomaat of er een foto van te maken/schermafbeelding en te mailen naar
zonnedag@outlook.com

De taarten kunnen op maandag 12 & dinsdag 13 februari tussen 16.00 en 18.00 uur worden afgehaald in het Dorpshuis in De Wijk. Betalen kan bij het ophalen van de taarten (contant of pin) of via een machtiging (vul dan je rekeningnummer in)

Als je een bestelling van 5 taarten of meer in je buurt of straat hebt, dan worden deze thuis bezorgd, op het adres van de persoon die de taarten aan de man/vrouw heeft gebracht. Alles op een bon bestellen dus!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA