'

Feb 9
RUINERWOLD - De allereerste "Toffe Peer van Drenthe Award" is dit jaar uitgereikt door Wijngoed Drenthe. Deze award is bedoeld voor een persoon of bedrijf die een buitengewone prestatie heeft verricht. Vanuit de ambassadeursclub heeft Wijngoed Drenthe deze award in het leven geroepen om een persoon of bedrijf in het zonnetje te zetten.

Foto; vlnr. Randy en Ronan Kroek, Carla Sloots en Karin Polling
In de race om de titel "Toffe Peer van Drenthe" waren er vijf genomineerden, waaronder Anis Jadib voor waardevolle hulp in Marokko, Benny Spin voor prachtige teksten en journalistiek over Drenthe, Henk Brink voor duurzame inzet, Gerrie Hempen voor noaberschap, en het Team van Gebiedspromotie Zuidwest-Drenthe voor hun toeristische inzet.

Na een stemperiode van november 2023 tot januari 2024, waarin enthousiast gestemd werd, ging het Team van Gebiedspromotie Zuidwest-Drenthe er met de overwinning vandoor. Op 9 februari ontvingen Carla Sloots en Karin Polling de felbegeerde award, ontworpen door kleikunstenaar Martin Potjewijd. Ze werden ook beloond met een cheque ter waarde van €250,-, geschonken door Vakantiepark De Toffe Peer vanuit de ambassadeursclub. Deze schenking zullen ze besteden aan een goed doel naar keuze in de recreatiesector.

Carla en Karin, die blij verrast waren met de overwinning, benadrukten de erkenning van hun inzet door de stemmers. Ze kondigden ook aan dat vanaf 1 januari 2025 de regio Zuidwest Drenthe zal heten, na een fusie met de gemeentes Hoogeveen, De Wolden, Meppel, en Westerveld.

Met deze award hoopt Wijngoed Drenthe bij te dragen aan positiviteit, motivatie en waardering in de samenleving. De organisatie kijkt nu al uit naar de volgende editie en hoopt op voortdurend succes. Voor meer informatie over het ambassadeurschap, kunt u terecht op www.wijngoeddrenthe.nl.
Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA