'

Apr 10
RUINERWOLD - In april 2024 bestaat muziekvereniging Sempre Sereno uit Ruinerwold maar liefst 100 jaar. Om dit met u te vieren geeft de jubilerende muziekvereniging op 13 april een groot galaconcert in de sporthal van Ruinerwold. De sporthal wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een echte concertzaal.

De malletband van Sempre Sereno heeft de malletband van AMDG uit Beilen als gastorkest uitgenodigd. In wisselende samenstellingen kunt u genieten van de afzonderlijke en gezamenlijke malletbands. Beide malletbands staan onder deskundige leiding van Herman Fokkema.

Het programma zal bestaan uit een mix van typische malletband-nummers, bekende popsongs, klassieke muziekstukken en slagwerknummers in de stijl van Slagerij Van Kampen. Zangeres Merle de Boer zingt samen met Sempre Sereno een aantal bekende Top2000-nummers. Basgitarist Roy Moes begeleidt beide malletbands.

De presentatie is in handen van Ken Besuijen uit Meppel, bekend van zijn theatershows in de stijl van Wim Sonneveld.
Kaarten á €10,- kunt u in de voorverkoop kopen bij Fruithuis Jan en Gea, op de website van Sempre Sereno: https://www.sempresereno.com/jubileumjaar , of via onderstaande QR-code. Op de jubileumavond zijn ook kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

Houd ook de Facebook en Instagram-pagina’s van Sempre Sereno in de gaten, voor de laatste informatie en de overige activiteiten in het jubileumjaar.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA