'

Apr 6
REGIO - Zin in een frisse ochtendwandeling met daarna een lekker ontbijt? Ga dan zondag 14 april mee met de ochtendwandeling ‘Ontluikend Reestdal’.

Foto: Chantal Wachtmeester
De wandeling wordt georganiseerd door Landschap Overijssel in samenwerking met camping Si-Es-An in Balkbrug. Samen met onze gidsen wandel je door het nog ontwakende landschap. Al wandelend word je ook zelf langzaam wakker in een nog rustige wereld, genietend van de verleidende ochtendklanken van de vogels. Na de wandeling staat er een gezellig en smakelijk ontbijt voor je klaar. De wandeling begint om 07.00 uur en duurt ca. 2 uur.

De natuur is misschien wel op haar mooist in de vroege ochtend van het voorjaar. Flora en fauna ontwaken en geven weer kleur en energie aan het landschap. Tijdens deze wandeling zo vroeg in de ochtend ligt het Reestdal er betoverend bij. Als we geluk hebben zien we reeën grazen in de ochtenddauw en heel sporadisch laat een vos zich zien. Tijdens de wandeling vertellen de gidsen je meer over het Reestdal en haar natuur. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Ontbijt
Na de wandeling staat er een lekker ontbijt voor je klaar bij Camping Si-Es-An. Donateurs betalen op vertoon van de donateurspas voor het ontbijt € 12,75 p.p. en voor kinderen tot en met 12 jaar € 7,75. Niet-leden betalen voor de wandeling (inclusief ontbijt) € 17,75 p.p. en kinderen € 10,75 . Het ontbijt wordt in buffetvorm aangeboden. U kunt kiezen uit heerlijke broodjes, beleg, zuivel, fruit, een gekookt eitje, koffie, thee en/of een lekker glaasje jus d’orange. Uiteraard is het ook mogelijk mee te wandelen zonder ontbijt.

Praktische informatie over deze excursie:
De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie (hulphond uitgezonderd).
Start is bij camping Si-Es-An, de Haar 7, Balkbrug
De wandeling is ongeveer 5 kilometer.
Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.
Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:
Telefoon: 0529 - 40 17 31
Mailadres: info@landschapoverijssel.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA