'

Mrt 30
ECHTEN - Op 20 april 2024 zal de Bellefair weer gehouden worden in Echten! De Bellefair vindt plaats op-en-rondom de Brink in Echten. Een route van ongeveer een kilometer langs traditionele boerderijen, mooie plekjes en leuke kraampjes. Onderweg vindt je eten en drinken, kunst, cultuur en muziek.

In 2024 zal ook Wiede Wold een eigen kraampje hebben op de fair! Eén van de projecten van het Streekprogramma is namelijk het ‘Wiede Wold Bedrijf’. Een bedrijfje opgericht door de jeugd waar zij met elkaar lekker creatief kunnen zijn. De uitkomst zal verkocht worden in het kraampje. Het project voor de Belle Fair in Echten is onderdeel van het streekprogramma van Wiede Wold.

De Bellefair in Echten op-en-rondom de Brink!
11.00-17.00 markt & muziek tot 19.00!
- opa’s kunstgebit
- duo mark & nick
- band
- GRATIS toegang!
- meer dan 60 kraampjes
- muziekoptredens
- eten & drinken
- Van alles voor de kids. We hebben een speciaal ‘kinderplein’ met workshops, activiteiten, schminken, spelen, poppentheater, goochelen & meer!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA