'

Apr 1
DE STAPEL - Wist je dat veel wilde planten en bloemen eetbaar zijn én ook nog goed voor je lijf? Wil je daar meer van weten? Ga dan op zondag 7 april op pad met Wildplukster Olga de Lange en Corina Dekker van Innerbalance by Corina.

In samenwerking met Het Drentse Landschap organiseren zij een wildplukwandeling in het Reestdal met aansluitend een Wildpluk High Tea. Aan deze activiteit zijn kosten verbonden en aanmelden is verplicht via wildpluksterolga@gmail.com. Kijk voor meer info op www.wildschutserve.nl (onder tabblad wildplukken).

Olga bekijkt de plantenwereld als bioloog en wildplukster vanuit de vraag "Kun je dit eten en welke gerechten maak je dan?” Zij laat zien, ruiken en proeven welke planten, bloemen e.d. eetbaar zijn en welke je beter kunt laten staan.
Corina gebruikt biologische kruiden(producten) voor haar praktijk voor Holistische verzorging. Zij vertelt tijdens de wandeling wat de planten kunnen doen voor je gezondheid.

Na de wandeling in het mooie Reestdal kun je genieten van een Wildpluk High Tea van wildplukgerechten die Olga en Corina hebben voorbereid. Verbaas je over de diversiteit aan smaken! We zetten er thee bij van onze eigen wildpluk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA