'

Apr 3
ZUIDWOLDE - Op donderdagavond 25 april komt ds. Lourens Geuze naar de Hervormde Gemeente Zuidwolde. Deze spreker van stichting Near East Ministry geeft een lezing over Jesaja 19:23-25 en het werk dat de stichting vanuit deze tekst doet in het Midden-Oosten. De lezing begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Near East Ministry ziet het als een opdracht om zich in een regio vol tegenstellingen in te zetten voor ontmoeting met en verzoening tussen Joden en Arabieren. Zij heeft in het Midden-Oosten een groot netwerk opgebouwd onder Joden en Arabieren. Lourens is in 2013 namens NEM uitgezonden naar het Midden-Oosten. Hij woonde met zijn gezin een aantal jaren in Nazareth waar hij diende als pastoraal werker in een christelijk ziekenhuis. In januari 2023 kwam hij met zijn gezin terug in Nederland en is werkzaam als predikant en teamleider Midden-Oosten binnen de NEM. Iedereen is van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA