'

Apr 1
DE WIJK - De aanleg van de snelheidsremmende drempel op de kruising van de H. Tillemaweg en de Slenkenweg in De Wijk heeft niet het gewenste effect gehad, wat tot onvrede onder de inwoners heeft geleid.

Ondanks de bedoeling om de verkeersveiligheid te verbeteren, blijven voertuigen met hoge snelheden over de drempel razen zonder af te remmen. Dit heeft geleid tot overlast en schade aan omliggende woningen. Daarom heeft de gemeente besloten om stoplichten te installeren om het probleem van de verkeersdoorstroming en snelheidsovertredingen adequaat aan te pakken. De nieuwe stoplichten moeten het verkeer beter reguleren en zorgen voor een veiligere situatie op de kruising. De gemeente verwacht dat deze maatregel de problemen effectief zal oplossen en de verkeersveiligheid zal verbeteren voor zowel automobilisten als omwonenden. Buning Wegenbouw BV begint binnenkort met de aanleg.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA