'

Mei 12
DE WIJK - Het vierde Ons Kindertheater Festival dat afgelopen zaterdag plaatsvond in De Wijk was een groot succes. Mede dankzij het prachtige weer genoten jong en oud van een dag vol creativiteit, vermaak en plezier in het schilderachtige tweede plantsoen aan de Willem Koopsweg.

Het festival, met als thema 'Kijken, Luisteren en vooral Doen!', bood een gevarieerd programma vol activiteiten en voorstellingen die alle zintuigen prikkelden. De terugkeer van enkele populaire deelnemers van vorig jaar, zoals Kindercircus Okidoki, werd met enthousiasme ontvangen door het publiek. De twee voorstellingen van het kindercircus en de diverse workshops waren bijzonder populair onder de jonge bezoekers.

Het festivalterrein bood ook ruimte voor verf- en tekensessies en een café waar bezoekers konden genieten van heerlijke drankjes en eten. De gratis toegang tot het festival droeg bij aan een inclusieve sfeer waarbij iedereen welkom was om te genieten. Ook burgemeester Inge Nieuwenhuizen was aanwezig; zij maakte van de gelegenheid gebruik om een fraai kunstwerk te creëren tijdens het papiermarmeren.

Het Ons Kindertheater Festival slaagde erin om jong en oud samen te brengen voor een dag vol verbeelding en plezier. Het festivalteam kijkt terug op een geslaagde editie en bedankt alle deelnemers, bezoekers en sponsors die hebben bijgedragen aan het succes van het evenement."Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA