'

Mei 13
DE WIJK - Het einde van de competitie ’23/’24 is in zicht. Onze blauwhemden speelden vanmiddag hun een na laatste competitie wedstrijd tegen vv Pesse. Voor Wacker een mooie gelegenheid het puntentotaal wat op te voeren zonder dat men nog enige kans voor promotie of degradatie heeft. Volgende week komt kampioen Raptim nog op bezoek.

De wedstrijd van vanmiddag tegen vv Pesse gaf voor de rust een duidelijk sterker vv Pesse te zien doch Wacker nam, tegen de krachtsverhouding in, toch de leiding door een knappe kopbal van aanvoerder Edwin Dekker (we kunnen hem nog zeker niet missen). Na rust stelde Wacker orde op zaken. Goudhaantje Joris Brouwer schoot Wacker met twee knappe goals naar de overwinning. Verdiend? Een oude voetbalwet zegt (en hij is nog steeds van kracht) dat wie de meeste goals maakt winnaar is.


Jan Tijink (supporter)

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA