'

Mei 15
DE WIJK - Beste inwoners van de Wijk, Het voortbestaan van onze geliefde optocht tijdens het Wiekerfeest staat op het spel! We nodigen jullie uit voor een cruciale bijeenkomst om dit onderwerp te bespreken tijdens onze Algemene Ledenvergadering op vrijdag 24 mei 2024.


Op deze avond kijken we terug op het afgelopen jaar en bespreken we de uitdagingen die ons te wachten staan. Met de steeds strenger wordende regelgeving wordt het organiseren van de optocht een steeds grotere opgave. Daarom roepen we alle deelnemers op om aanwezig te zijn, zodat we gezamenlijk kunnen brainstormen over mogelijke oplossingen en de toekomst van onze geliefde traditie veilig kunnen stellen.Kom naar café de Wiekslag om 20.00 uur, waar de koffie klaarstaat. Samen zullen we de avond beginnen met een levendige discussie en vervolgens de vergadering bijwonen. Laten we ons verenigen en vechten voor het voortbestaan van onze optocht!
Mis het niet - jullie aanwezigheid is van cruciaal belang voor de toekomst van ons geliefde optocht van het Wiekerfeest!

Met vriendelijke groet,
Oranjevereniging de Wijk

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA