'

Mei 15
DE WIJK - Er is een nieuwe Dorpsvisie voor De Wijk e.o. in de maak. Het huidige dorpsplan nadert de houdbaarheidsdatum en actualisering is gewenst. Het bestuur van Belangenvereniging De Wijk e.o. wil niet afwachten, maar juist vooruitkijken. Een projectgroep bestaande uit zeven inwoners is gevraagd om zich voor de Dorpsvisie in te zetten. Ank van der Ziel (voorzitter), Jan Boerstra, Jan Boverhof, Bart Hoogeveen, Gina Homan, Lea Prins en Nikita van Lunzen gaan met het visiedocument aan de slag.

Thema's
In de nieuwe Dorpsvisie is er aandacht voor de thema’s: wonen, openbare ruimte, voorzieningen, bewegen en cultuur + activiteiten. De leden van de projectgroep zijn op dit moment volop bezig met de voorbereidingen voor zogenaamde themabijeenkomsten.

Foto’s gevraagd
Ook is de projectgroep op zoek naar foto’s van ons dorp. Wat maakt jou trots, wat is het mooiste plekje van De Wijk en waar in ons dorp is nog ruimte voor verbetering? Stuur maximaal drie foto’s vóór 1 juni naar wijkerbelang@gmail.com en maak kans op een leuke prijs.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA