'

Jul 7
REGIO - Op zaterdag 2 november 2024 is de volgende editie van de Ondernemersfair Westerveld; van 10.00 tot 17.00 uur. Dit jaar bij De Proef - in en rondom de voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord.
Het thema is winter. Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze ondernemersfair, óók ondernemers die niet lid zijn van een ondernemersvereniging. Deze unieke beurs brengt ondernemers uit diverse branches samen voor een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en zakelijke kansen. Of je nu een gevestigde ondernemer bent of net je eerste stappen zet. De ondernemersfair is voor bezoekers vrij toegankelijk. Op dinsdag 16 juli is er een informatieavond in de Tippe. Meer info op https://ondernemersfair.nl of via Facebook: @Ondernemersfair.

Achter de organisatie van deze editie in Frederiksoord zitten ondernemers Rémon Veldhuizen, Doede Simonides, Heleen Kiewiet, Hilco Broekman, Sasja Visser en Marieke van Raalte. Allemaal lid van de Ondernemersvereniging Vledder e.o. Met de succesvolle Ondernemersfair Westerveld van vorig jaar nog vers in het geheugen -in Planedome te Dwingeloo- is deze enthousiaste groep ondernemers druk bezig met de voorbereidingen. Het kernteam is reuzeblij met de prachtige locatie, een mooie samenwerking met De Proef, de huidige eigenaar van de tuinbouwschool en de bijbehorende tuinen en kassen. Dat motiveert enorm om er weer een topfair van te maken.

Ondernemersfair én een streekmarkt
Met de invulling zijn de ondernemers nog druk bezig, maar er is volop inspiratie en de ideeën vliegen over de tafel. Bij de vorige editie in Frederiksoord konden ondernemers en bezoekers de lucht in, met het grootste reuzenrad van Europa. ‘Dit keer blijven we op de grond… er zijn onder andere plannen voor een schaatsbaan,’ vertelt Doede. De lokalen in de school, de kassen en de tuinen ondergaan een complete metamorfose. Er is al een boel werk verzet en nog steeds wordt er dagelijks hard gewerkt om het terrein en de gebouwen in ere te herstellen. ‘Standhouders kunnen straks terecht in de tuinbouwschool, de kassen maar ook buiten, legt Hilco uit. ‘De lokalen zijn een mooie plek om kunst, sport, cultuur en workshops aan te bieden. Ook (sport)verenigingen en stichtingen willen we graag een podium bieden.’ Gezien de unieke locatie wil het kernteam de Ondernemersfair uitbreiden met een streekmarkt binnen het thema winter. Slenterend over de paden komen de bezoekers langs foodtrucks en ondernemers die hun streekproducten, koopwaren en heerlijke lekkernijen -passend binnen het winterthema- kunnen aanbieden. Om de verbinding te houden tussen binnen en buiten gaat het kernteam voor een duidelijke looproute via de paden.

Kom naar de informatieavond
De Ondernemersfair staat bol van gezelligheid, saamhorigheid, samenwerking en nieuwe contacten. Ben je ondernemer in Westerveld en wil je meer info? Ben je een (sport)vereniging of stichting? Of wil je graag op de streekmarkt staan. Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 16 juli in de Tippe in Vledder. Aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Heb je nu al vragen, stuur gerust een mail naar info@ondernemersfair.nl. Check ook de nieuwe website https://ondernemersfair.nl of volg ons op Facebook @Ondernemersfair.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA