'

Jul 8
DE WIJK - Afgelopen zondag was café de Wiekslag het bruisende centrum van een spectaculair beachvolleybaltoernooi, waar volleyballers en toeschouwers samenkwamen voor een dag vol sport en vermaak. Ondanks een lichte regenbui, genoten de aanwezigen van ideaal volleybalweer, terwijl twintig teams streden om de titel. Het evenement, dat grote belangstelling trok, kende een spannende strijd die uiteindelijk werd gewonnen door het team 'It's all about the mindset'.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Na de prijsuitreiking transformeerde de sfeer van competitief naar feestelijk. De Dorpsstraat, die tijdelijk was afgezet voor het evenement, werd weer opengesteld voor verkeer, maar rondom café de Wiekslag bleef het nog lang gezellig. Bezoekers bleven hangen om na te praten over de wedstrijden en de uitstekende organisatie, waardoor het beachvolleybaltoernooi een onvergetelijke dag werd voor iedereen die erbij was.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA