'

Jul 8
DE WIJK - Afgelopen zaterdag, 6 juli, hield WGV weer haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Na de clubkampioenschappen van vorig jaar werd er weer gestreden om de titel ‘Clubkampioen WGV 2024’, zowel voor turnen als freerun.

Anders dan andere jaren werd er in de ochtend begonnen met freerun. De deelnemers moesten in de eerste ronde het uidagende parcours afleggen op snelheid en in de tweede ronde was het de bedoeling dat ze zoveel mogelijk trucs en moves lieten zien. Dit leverde spectaculaire runs en kon rekenenen op veel enthousiasme bij de aanwezige ouders en familie. Uiteindelijk kon Michael Bisimwa naar huis met de titel ‘Clubkampioen WGV 2024’ freerun en de bijbehorende wisselbeker!

In de middag was het tijd voor turnen. Ook hier was een grote deelname van turnsters en werd er in alle leeftijdscategorieën en op verschillende niveaus geturnd. Op de onderdelen balk, vloer, brug en sprong moest iedereen haar kwaliteit laten zien. Ook hier was het niveau weer erg hoog getuige de jury die iedere oefening deskundig beoordeelde. Bij de prijsuitreiking was er voor iedereen een medaille en een diploma. Tot slot werd ook hier de titel ‘Clubkampioen WGV 2024’ uitgereikt en bij turnen ging deze naar Maureen Gunnink. Ook zij ging naar huis met de felbegeerde wisselbeker.

Al met al was het weer een prachtige editie van de clubkampioenschappen van WGV waar met veel plezier op teruggekeken kan worden. Het aanwezige en enthousiaste publiek maakte de dag helemaal compleet!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA