'

Jul 9
RUINERWOLD - In de nacht van donderdag 4 juli op vrijdag 5 juli is er omstreeks 03:27 uur een inbraak geweest bij Reinders Wielersport aan de Westerweiden in Ruinerwold. Hier zijn veel fietsen weggenomen die een grote waarde vertegenwoordigen.

Inmiddels heeft de politie een buurtonderzoek gehouden en in aanvulling daarop het volgende verzoek: Er is een mogelijkheid dat ze met mobiel banditisme te maken hebben en de verdachten buiten ons werkgebied vandaan komen.

Daarom wil de politie in de omgeving vragen camera-beelden terug te kijken waar voertuigen of personen op te zien zijn op mogelijke aanrijd routes tussen hoofd- en snelwegen en de Westerweiden in Ruinerwold rond de tijdstippen van de inbraak.

Gezien de hoeveelheid fietsen zal er gebruik gemaakt zijn van een aanhanger of een (kleine) vracht- of bakwagen. Heeft u in de aanloop naar vrijdag 4 juli verdachte situaties gezien in de omgeving van de Westerweiden, ook dan horen wij dat graag!

Alle informatie is welkom, we komen graag in contact!
Incidentnummer: 2024178834
Tipformulier:
https://www.politie.nl/buurtonderzoeken/noordnederland.html
Bel 0900-8844 onder vermelding van bovenstaand nummer.
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
https://www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA