'

Jul 10
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 13 juli 2024 vindt in het pittoreske dorp Zuidwolde, Drenthe, de jaarlijkse Kar Ga Door Zuidwolde Fair plaats. Dit historische evenement transformeert Zuidwolde tot een levendige en nostalgische ontmoetingsplaats, compleet met een parade van historische voertuigen zoals oldtimers, tractoren en paardenrijtuigen.

Historische Voertuigen en Unieke Handkarren
Bezoekers kunnen genieten van een indrukwekkende verzameling oude Drentse voertuigen en een unieke collectie handkarren van museum De Wemme. De deelnemers dragen historische outfits die de sfeer van vervlogen tijden doen herleven.

Lifestyle en Streekproducten
Op de fair presenteren tientallen standhouders hun beste lifestyleproducten, streekproducten, kunst en ambacht. Van handgemaakte sieraden en kleding tot lokale delicatessen en decoraties, er is voor ieder wat wils.

Gezelligheid en Sfeer
Het evenement wordt opgeluisterd door live muziek en diverse foodtrucks. Bezoekers genieten van gratis toegang tot een dag vol gezelligheid, ontdekking en historische vermaak.

Oproep aan Standhouders
Passie voor lifestyle, streekproducten of kunst & ambacht? Dit is de perfecte gelegenheid om je producten te presenteren en een breed publiek te bereiken. Meld je aan om deel uit te maken van dit unieke evenement en help mee Zuidwolde historisch op de kaart te zetten.

Inschrijvingen
Geïnteresseerde standhouders kunnen zich inschrijven via de website: Inschrijven Kar Ga Door Zuidwolde Fair. Voor meer informatie, bezoek de website www.kargadoorzuidwolde.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA