'

Mrt 1
RUINERWOLD - Vanaf maandag 7 maart t/m zaterdag 7 mei 2011 kan de consument bij C1000 Koetsier sparen voor een Allibert Loungeset. Bij elke € 10,- aan boodschappen krijgt de consument een gratis zegel; bij € 20,- 2 zegels etc. Bovendien zijn er elke week speciale aanbiedingen waar de consument extra zegels kan sparen. Zo gaat sparen wel heel erg snel. De spaarzegels moeten op een speciaal daarvoor bestemde spaarkaart worden geplakt. Als er 40 zegels gespaard zijn dan krijgt u van C1000 Koetsier een Allibert Loungeset inclusief kussens (2 loungestoelen en 1 tafel) in de kleur antraciet voor slechts € 99,95. Deze set is ook heel geschikt voor een balkon.


Er kan doorgespaard worden voor een bijpassende loungebank inclusief kussens voor 20 zegels + € 89,95; daarna kan de consument verder sparen voor een bijpassende salontafel voor een speciale prijs van € 19,95 plus 10 zegels. Op deze manier kan in 9 weken gespaard worden voor een complete tuinset bij C1000 Koetsier. Zie tevens de voorwaarden op de spaarkaart.

De Allibert Loungesets zijn gemaakt van vol- kunststof en het lijkt optisch op gevlochten tuinsets. Kunststof heeft het voordeel dat ze niet roesten, weer- en uv-bestendig zijn, gemakkelijk schoon te maken en volledig recyclebaar. Bovendien zijn de sets eenvoudig in- en uit elkaar te halen, dus gemakkelijk op te bergen. De naam Allibert staat garant voor kwaliteit; op de loungeset zit een garantietermijn van 3 jaar.

De volgeplakte spaarkaart(en) kunnen ingeleverd worden van maandag 9 mei t/m zaterdag 14 mei 2011. In de C1000 winkel staat aangegeven wanneer en waar de gespaarde artikelen opgehaald kunnen worden. Eventuele meerdere spaarkaarten kunnen bij de kassa worden verkregen.

Zijn er vragen dan kan contact opgenomen worden met Marcel Koetsier 0522-239111 C1000 Koetsier.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA