'

Aug 19
Man aangehouden voor bedreiging
MEPPEL – De politie heeft donderdagavond op de Aelbert Cuypstraat een 23-jarige man uit Meppel aangehouden voor bedreiging. De man wordt ervan verdacht een 37-jarige man uit Meppel te hebben bedreigd. Nadat de man was aangehouden, werd hij overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het vervoer naar het politiebureau beledigde de man twee agenten. De twee agenten deden aangifte voor belediging. De man werd op het politiebureau ingesloten.

Man aangehouden voor baldadigheid
MEPPEL – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de Ds. Kooimanstraat een 30-jarige man uit Hollandscheveld aangehouden voor baldadigheid. Agenten zagen twee mannen over straat lopen en over en weer werd er wat geduwd. Op een gegeven moment zagen de agenten dat de 30-jarige man aan een conifeer begon te hangen en te trekken. De agenten wilden de mannen hierop aanspreken en de man ging er vervolgens vandoor. Na een korte achtervolging werd de 30-jarige man in de kraag gevat en hij werd aangehouden. Op het politiebureau werd proces-verbaal tegen de man opgemaakt en hij mocht het politiebureau vervolgens verlaten.

Aanhoudingen na vernieling ruit taxiwachtplaats
MEPPEL – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 3 personen (18-jarige man uit Hollandscheveld en twee 17-jarige jongens uit Hoogeveen) op de Emmastraat aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het trio wordt ervan verdacht een ruit van een taxiwachtplaats op het station te hebben vernield. De politie heeft de zaak in behandeling.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA