'

Aug 29
DE WIJK - Op het tennispark bij LTV Voorwijk in De Wijk is afgelopen week voor de 12de keer het Open Reestdaltoernooi gespeeld. Uit de hele regio namen 100 tennissers deel aan dit toernooi. Zondag zijn de finales gespeeld met als winnaars Albert Jan Drogt in de heren enkel 4, Monique Dekker in de dames enkel 4, Jochem de Boer en Thomas Dwars schreven de Herendubbel 4 op hun naam. De overige uitslagen zijn te vinden op de website van LTV Voorwijk. Niet één keer heeft de organisatie moeten uitwijken naar een overdekte accommodatie. Door het type banen dat LTV Voorwijk nu heeft was dit niet nodig. ‘Door het smash-court kunnen we ook met regen spelen. Wanneer de ballen echt te nat worden door regen moeten we stoppen, maar zover is het gelukkig niet gekomen’, aldus de organisatie.

Populair toernooi
Elk jaar mag het Open Reestdaltoernooi weer rekenen op een ‘volle bak’. Het maximaal aantal deelnemers van 100 heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven. De vereniging is hier blij mee en dat laten ze de deelnemers ook merken: elke avond lekkere happen en vers fruit, bbq op zaterdagavond, springkussen voor de kinderen en een verloting met mooie prijzen.

Voor leden
Het eerst volgende toernooi is geen open toernooi en daarom alleen voor leden van LTV Voorwijk. Dit is het Paard-Veulen toernooi, waar (groot)ouders met hun (klein)kind spelen. Daarnaast kunnen leden elke dinsdag meedoen aan de toss avond. Door de nieuwe opzet is deze toss echt voor iedereen, ook wanneer je nog maar net bent gestart met tennissen.
Voor meer informatie www.ltvvoorwijk.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA