'

Aug 31
DE WOLDEN - Tijdens de raadsexcusie van aankomende vrijdag 2 september brengt het Woldense gemeentebestuur een bezoek aan zorgboerderij De Berkenhoeve in Alteveer en de gemeente Steenwijkerland. De eigenaren, de heer en mevrouw Zomer, geven een rondleiding in en om hun boerderij. Ze vertellen hoe mensen met een beperking het dagelijkse leven op een boerderij invullen. Ook lichten ze de huidige PGB procedure en de consequenties van de veranderingen in het PGB/AWBZ zorgstelsel toe.

Gemeente Steenwijkerland
Daarna vertrekt het gezelschap naar de gemeente Steenwijkerland. Burgemeester Marja van der Tas en de verantwoordelijke wethouders informeren het bestuur over hun sportaccommodatiebeleid. Om deze betaalbaar te houden is onder andere door de aanleg van kunstgrasvelden een efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk. Hierdoor blijft sporten binnen ieders bereik. Raad en college bezoeken het nieuwe sportcomplex in Steenwijk alsook de vernieuwde wijk Steenwijk-West. Hierbij heeft de inbreng van inwoners een belangrijke rol gespeeld.

De dag wordt besloten met een tocht door een opnieuw onderhouden vaarroute door De Weerribben.

Raadsexcursies
Elk jaar organiseert de griffie een raadsexcursie. Dit is één van de instrumenten die de raad en het college inzetten om kennis te vergaren en om inspiratie op te doen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA