'

Jul 20
DRENTHE - De Regiotaxi Zuidwest Drenthe kan ingezet worden door WMO-cliënten, klanten van de treintaxi-service in Hoogeveen en Meppel en overige OV-reizigers in Hoogeveen en Meppel. Regiotaxi Zuidwest Drenthe rijdt elke dag van 06.00 uur tot 01.00 uur behalve oudejaarsavond. Regiotaxi Zuidwest Drenthe rijdt uitsluitend op verzoek en heeft de mogelijkheid om ritten te combineren. Hierdoor kunt u met andere personen reizen en kan het voorkomen dat u niet via de kortste weg reist.
De rit mag echter nooit langer zijn dan anderhalf keer de directe rittijd. De taxi arriveert omstreeks het afgesproken tijdstip met een uitloop van maximaal 20 minuten.
Als u gebruikt maakt van de treintaxi (voor u gelden dan de afspraken die gelden voor de overige OV-reiziger) en u boekt uw rit met behulp van de boekingspaal op het station Hoogeveen of Meppel dan zal de Regiotaxi Zuidwest Drenthe binnen 15 minuten aanwezig zijn.

Bestellen van een rit: 0900 - 1436 (ca. € 0,10 per minuut)
Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar om uw reservering aan te nemen. Als u met de Regiotaxi Zuidwest Drenthe wilt reizen dient u de rit minimaal een half uur van te voren telefonisch te bestellen. Als u regelmatig (minimaal 1 maal per week) op vaste dagen en tijden rijdt, kunnen wij voor u een vaste afspraak maken, zodat u niet voor elke rit apart hoeft te bellen.

Meer informatie over de Regiotaxi Zuidwest Drenthe kunt u vinden op de website: www.personenvervoerdejong/vervoersstromen. Tel. 0900 - 1436.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA