'

Okt 13
DE WIJK - De Wieker Meule, de kern van het dorp de Wijk, staat er prachtig bij. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, donateurs en sponsoren!

Ga door met lezen van "Help de Wieker Meule door te stemmen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
RUINERWOLD - Op een uitgestorven sportpark ‘De Balk’ waren nagenoeg alleen de herfstbomen directe getuigen van de kennismaking tussen Balkbrug en Ruinerwold. ‘Kennismaking’, omdat de laatste ontmoeting uit ver vervlogen jaren dateert.

Ga door met lezen van "Ruinerwold laat 2 punten liggen in Balkbrug"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
ECHTEN - Bij een ongeluk op de Oshaarseweg in Echten is maandagmorgen een personenauto tegen een boom gebotst. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en belande via de berm met de voorkant tegen een boom. De bestuurder raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Over de oorzaak is niets bekend. Het voertuig werd afgesleept door Hooikammer Autoberging

. Foto: Arjan Tien Nudrenthe.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
DE WOLDEN - Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in De Wolden. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?Ga door met lezen van "Nationaal MS Fonds hard op zoek naar collectanten."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
DE WOLDEN - Lieke is wijkagent in De Wolden en verantwoordelijk voor het zuidelijk gebied in onze gemeente. De dorpen Fort, Veeningen en de Wijk behoren tot haar werkgebied. Zij maakt als wijkagent mede onderdeel uit van het Buurtteam Zuid. Ervaart u overlast of zijn er andere zaken die u met de wijkagent wilt bespreken dan is zij te bereiken op: 0900 - 8844/0528 37 86 86 of buurtteam@dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
OOSTEINDE - Aangezien de dagtrip voor de jeugd van Oosteinde geen doorgang kon vinden, organiseert de BVO de spooktocht 'De Sultan van het Sultansmeer'.

Ga door met lezen van "Uitnodiging Spooktocht: 'De sultan van het Sultansmeer'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
RUINERWOLD - De laatste editie van de Kroeg tot Kroegloop (Ruinen- Ruinerwold of andersom, wisselt per jaar) was in 2019. Die van 2020 ging helaas niet door. Elk jaar wordt de opbrengst gekoppeld aan een goed doel. Vorig jaar was het goede doel de aanschaf van een nieuw paard voor PGM De Baander.

Ga door met lezen van " PGM De Baander in het zadel geholpen met opbrengst kroegloop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
REGIO - Tijdens deze workshop wordt er een korte uitleg gegeven over de Trechterbeker cultuur. Daarna kun je jouw trechterbeker maken in terracotta klei. Je wordt hierbij begeleid en mag voor oorspronkelijkheid kiezen maar er ook een moderne variant van maken.Ga door met lezen van "Workshop Trechterbeker boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
DE WOLDEN - Het college heeft een plan van aanpak voor arbeidsmigranten vastgesteld. Er worden allerlei vraagstukken rond arbeidsmigranten in beeld gebracht, waarna gekeken wordt wat er nodig is voor deze doelgroep. Dan gaat het onder meer om vragen op het gebied van werkgelegenheid, huisvesting, onderwijs, inburgering en participatie.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
RUINERWOLD - Na het gelijke spel van afgelopen zondag hunkert Ruinerwold weer naar een overwinning. Je kunt er gewoon bij zijn, want Multie Buldtie maakt opnieuw een live uitzending vanuit Balkbrug! Chiel Kooiker is er weer bij voor het commentaar. Schakel rond 13.30 uur in voor de voorbeschouwing en interviews


Ga door met lezen van "Live uitzending: Balkbrug - Ruinerwold!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
DE WIJK - W.IJ.C voetbal organiseert op woensdag middag 14 oktober een sportieve gezellige middag voor kinderen tot en met 12 jaar. Zin om te komen voetballen?


Ga door met lezen van "W.IJ.C. Vrienden en Vriendinnen dag in herfstvakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
DRENTHE - Eind 2019 is het Drents Museum een onderzoek gestart naar vrouwelijke kunstenaars in de collectie Kunst rond 1900.

Ga door met lezen van "Onderzoek vrouwelijke kunstenaars collectie Kunst rond 1900 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
DE WIJK - Belangenvereniging De Wijk zoekt nieuwe bestuursleden. De bezetting van het bestuur telt op dit moment zes personen. Dit zijn: voorzitter Gina Homan, secretaris Rindert Bouma, penningmeester Ina ten Wolde, bestuurslid Jan van Spijker, bestuurslid Ton Scheelings en bestuurslid Luuk Platzer. Gina en Jan beginnen in november aan hun negende jaar en Ina aan haar achtste jaar binnen dit bestuur.

Ga door met lezen van "Belangenvereniging De Wijk zoekt nieuwe bestuursleden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
BERGHUIZEN - Komende zondag 11 oktober is er om 10:00 uur een laagdrempelige “Kerk zonder Drempel viering” met als thema “From a Distance”. Het gaat hierbij niet om de kleine afstand in tijden van corona, maar juist om hoe iets er van grotere afstand uitziet.Ga door met lezen van "Kerk Berghuizen bekijkt het van een afstand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DRENTHE - Van 10 tot en met 17 oktober 2020 staat Drenthe in het teken van voedsel van Drentse bodem tijdens de zesde editie van de landelijke Dutch Food Week (DFW). Tijdens de Dutch Food Week doet de hele voedselsector mee met kennis delen en het tonen van nieuwe ontwikkelingen in Nederland die met ons eten te maken hebben.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dutch Food Week in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DE WOLDEN - De wijkbeheerders van Buurtteam de Wolden: Zijn het eerste aanspreekpunt voor signalen die te maken hebben met de leefbaarheid in de gehele openbare ruimte. Dit kunnen fysieke verstoringen, meldingen en wensen zijn die vanuit de samenleving komen. Werken samen met de bewoners in een wijk, buurt of straat aan ideeën om de leefbaarheid te vergroten.Ga door met lezen van "Wijkbeheerders in De Wolden staan paraat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DE WOLDEN - Het college stelt de gemeenteraad voor om het definitieve Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) 2020-2029 (bestaande uit de Mobiliteitsagenda en het Uitvoeringsprogramma) vast te stellen.

Fiets4daagse (1)A

Ga door met lezen van "Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
RUINERWOLD - Wil jij een leuke voetbalmiddag beleven in de buitenlucht? En de kans krijgen om een jaar uit te komen in het Panna! Sterrenteam? Dat kan vrijdag 16 oktober op het sportpark van v.v. Ruinerwold.


Ga door met lezen van "Panna! Sterrenteamdag bij v.v. Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
RUINEN - Maandag 5 oktober jl. heeft Wim van Dijk van Coop in Ruinen nieuwe wedstrijdtenues overhandigd aan de jeugdspelers van V.V. Ruinen. De komende jaren is Coop hoofdsponsor van alle jeugdteams, van de ‘kabouters’ tot en met de 18-jarigen.

Op de foto: Jeugdspelers van V.V. Ruinen in de nieuwe tenues van Coop. Links op de foto Wim van Dijk die bloemen in ontvangst neemt van voorzitter Bert Mulder.

Ga door met lezen van "COOP Wim van Dijk sponsort jeugd V.V. Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DE WOLDEN - Het college legt de raad een plan van aanpak voor over de evaluatie van het speelruimtebeleid 2020. Hierin is ook een beheerplan opgenomen. Het doel is aantrekkelijke speelplekken te creëren die veilig zijn voor spelende kinderen en goed te beheren zijn door particuliere organisaties.

Ga door met lezen van "Speelruimtebeleid"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1297, totaal 25927 artikelen)