'

Nov 17
ZUIDWOLDE - Het tweede Huiskamerfestival in Zuidwolde is opnieuw een groot succes geworden. Op 17 locaties traden bandjes en artiesten op. Overal was het behoorlijk druk en gezellig. Deze tweede editie werd speciaal geopend door burgemeester Roger de Groot. De burgemeester speelt al enkele jaren gitaar en trad samen op met singer songwriter Marius Klein.Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Tweede Huiskamerfestival wederom een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
RUINERWOLD - Traditioneel is er op eerste kerstdag weer live muziek bij café Centraal in Ruinerwold. De Wethouders gaan er op woensdag 25 december een swingend en spetterend feest van maken. Twee scheurende Telecasters, een zware baslijn en een stevige drumpartij.

Ga door met lezen van "De Wethouders bij café Centraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
Vanaf 24 november te zien: Barbizon van het Noorden

DRENTHE - In de tentoonstelling Barbizon van het Noorden - De ontdekking van het Drentse landschap 1850-1950 presenteert het Drents Museum het werk van grote kunstenaars die de unieke eigenschappen van Drenthe op doek hebben vastgelegd.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling Barbizon van het Noorden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
DE WIJK - Vrijdag 13 december en zaterdag 14 december organiseert kleindieren vereniging DWO uit De Wijk weer een clubshow. Deze tentoonstelling vindt plaats in Koekange, Pr. Margrietlaan 1. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep helpers en met financiële steun van onze adverteerders.
Ga door met lezen van "Clubshow Kleindieren Vereniging DWO De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
ZUIDWOLDE - December is een maand waarin je vaak nog van alles “moet”. Daarom een workshop kleurbeleving over het licht dat je dichtbij jouw beleving brengt. Een fijne middag voor jezelf. Aan de hand van een geleide meditatie gaan we naar de kleur. Het is niet nodig om ervaring te hebben met schilderen.

Ga door met lezen van "Schilderworkshop vanuit kleur en licht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
DE WOLDEN - Zuidwolde – “Het doel van Glasvezel De Wolden, alle woonadressen in de gemeente voorzien van een glasvezelaansluiting, ligt binnen handbereik”, vertelt Gerhard Kippers, directeur van Glasvezel De Wolden B.V. “De vrijwilligers maken zich nu op om hun activiteiten wat de aanleg betreft af te sluiten.

Ga door met lezen van "Glasvezel De Wolden bereikt einddoel en wil B.V. overdragen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
RUINERWOLD - Zaterdag 14 december organiseert café Centraal weer een Dart koppeltoernooi voor alle Ruinerwoldigers. De koppels worden door middel van loting gemaakt. Inleg is €10,- p.p en alle inleg is prijzengeld. Aanvang en inschrijving 19.15 uur start toernooi om 19.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
MEPPEL - Vrijdag 15 november was het de Dag van de Ondernemer. De lokale VVD in Meppel heeft daarom zo'n 50 bedrijven in de binnenstad in het zonnetje gezet. Bepakt met zakjes oranje tulpenbollen en bedankbriefjes gingen zij de straat op en de winkels in, om ondernemers te bedanken.

Ga door met lezen van "Lokale VVD zet ondernemers in het zonnetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
RUINEN - Woensdagochtend 20 november gaan de Politiekids wijkagent Albertje Lensen assis-teren bij een snelheidscontrole aan de Meester Harm Smeengestraat in Ruinen.

Ga door met lezen van "Politiekids Ruinen komen in actie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Ruinen op 20 november om 9.30 uur en in Zuidwolde op 21 november vanaf 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
RUINEN - De derde film in de filmcyclus van filmclub Ruinen is alweer een feit. Vrijdag 29 november is er weer een prachtige film in het Neie punt aan de Jan Wierengaweg in Ruinen.

Ga door met lezen van "Film in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
ZUIDWOLDE - U bent van harte uitgenodigd om mee te praten op 25 november 2019 van 19:30 tot 22:00 over de mobiliteitsagenda voor gemeente De Wolden. In de mobiliteitsagenda staan de thema's die wij willen bespreken met de inwoners van De Wolden.

Ga door met lezen van "Meepraten over mobiliteitsagenda"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 17 november wordt voor de 2e maal het Huiskamerfestival Zuidwolde georganiseerd. Deze editie wordt wel heel speciaal geopend, namelijk door burgemeester Roger de Groot!


Ga door met lezen van "Burgemeester opent muzikaal 2e editie van Huiskamerfestival "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van SWS zal er op donderdag 5 december in een workshop een deurhanger van houtjes worden gemaakt. Renske Huisman leidt deze workshop.

Ga door met lezen van "Workshop deurhanger van houtjes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
MEPPEL - Een papier container is op het terrein van de Afdeling Reiniging aan de Eekhorstweg in Meppel in brand geraakt. De container stond op een vrachtwagen en moest door de brandweer geblust worden. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WOLDEN - Maakt u zich zorgen over iemand? ervaart u overlast. Of heeft u een probleem en weet u niet bij u terecht kunt. Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden. Vooral uw vragen en zorgen kunt u terecht bij buurtteams de Wolden. We gaan samen op zoek naar een oplossing. Meer weten mail buurtteam@dewolden.nl

Ga door met lezen van "Buurtteams noord en zuid gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
Wanneer: donderdag 21 november 2019
Waar: De MolenHoeve (Echtenseweg 15 Hoogeveen)
Aanvang: 20.00 u
Informatieve en vooral gezellige boerenavond voor alle rundveehouders en overige geïnteresseerden. We horen het graag als u zich wilt opgeven en met hoeveel personen u komt. Dat kan via - info@dapzuidwolde.nl of - via de praktijk, : 0528-371291. We zien u graag de 21e

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
RUINEN - Na een lange najaarswandeling over het Dwingelderveld genieten van een heerlijke kop erwtensoep. Dat doen de deelnemers op 23 november en 21 december in het Dwingelderveld tijdens de snertwandeling.

Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster


Ga door met lezen van "Snertwandelingen in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DRENTHE - Het Drents Museum heeft samen met het Van Gogh Museum een vroeg schilderij van Vincent van Gogh gekocht: Onkruid verbrandende boer uit 1883. Het kleine maar krachtige werk toont een eenzame figuur op een verlaten vlakte bij avondschemering, verlicht door een vuurtje.

Ga door met lezen van "Drents Museum en Van Gogh Museum kopen samen schilderij Van Gogh aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
DE WIJK - Het was woensdag 13 november een heugelijke dag voor Henk en Grietje Hendriks- Vogelzang uit De Wijk. Precies 60 jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Genoeg reden voor Loco- burgemeester Jan van ’t Zand om even op bezoek te gaan met een mooie bos bloemen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Henk en Grietje Hendriks- Vogelzang 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1228, totaal 24552 artikelen)