'

Apr 14
ZUIDWOLDE - Het college heeft de subsidie voor Stichting Zwembad De Waterlelie voor 2020 vastgesteld op 115.000 euro. Tegelijkertijd geeft het college het zwembad 127.500 euro als voorschot op de subsidie 2021.Ga door met lezen van "Subsidie voor Zwembad De Waterlelie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
DE WOLDEN - Het college heeft onderzoek gedaan naar de voor- en nadelen van de inzameling van oud papier door vrijwilligers of door de reguliere inzameldienst. De gemeenteraad had daar om gevraagd.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Onderzoek inzamelen oud papier"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
REGIO - “Voor iedere partner van Regiocampus lag de focus afgelopen jaar op ieders primaire doelgroep, zoals patiënten, cliënten, inwoners, studenten en ondernemers.

Ga door met lezen van "Regiocampus draaide ondanks Corona een innovatief 2020 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
DE WOLDEN - Het college stelt de gemeenteraad voor om een aantal sporthallen en de gemeentewerf te verduurzamen. Het gaat om de sporthallen en -zalen De Slenken in De Wijk, Buddingehof in Ruinerwold, De Marse in Ruinen, ’t Zandmeer in Kerkenveld en de gemeentewerf in Zuidwolde.

Sporthal de Slenken behoort daar ook toe

Ga door met lezen van "Verduurzaming sporthallen en gemeentewerf"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
DRENTHE - Werken van kunstenaars van de Academie Minerva in Groningen en van de Hochschule für Grafik und Buchkunst in Leipzig ontmoeten elkaar in het Drents Museum!

Ga door met lezen van "Minerva meets Leipzig in Assen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
VEENINGEN - Het wordt gelukkig wat warmer en het gras gaat wat groeien. Nog een paar weken en dan kunnen de koeien weer naar buiten. We zien ernaar uit en ik denk de koeien ook!

Ga door met lezen van "Verkoop bio-rundvlees op de Pieperij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DRENTHE - Landschapsbeheer Drenthe wil u hierbij van harte uitnodigen voor de Jaaravond Vrijwillige Weidevogelbescherming Drenthe. De jaaravond vindt plaats op dinsdag 13 april 2021, van 19.30 - 21:00 uur.

Foto: Harmen van der Wal

Ga door met lezen van "Jaaravond Vrijwillige Weidevogelbescherming"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
KOEKANGE - Vanaf 13 april 2021 starten we weer met een hardloopclinic. Één voor beginners en één voor gevorderden. Met de kennis en ervaring van Robert en Lidia proberen ze iedereen op weg te helpen om op zijn/ haar niveau beter te worden in het hardlopen.

Ga door met lezen van "Bootcamp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WOLDEN - Samen met medebestuurders van verenigingen uit de omgeving verrijk je je kennis en bouw je tegelijk een netwerk op. De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken.

Ga door met lezen van "Sportservicelijn: Opleiding 'Besturen met impact'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
DE WIJK - Zaterdag 10 april liepen bijna 90 wandelaars vanaf sportschool Atlas Sport in De Wijk de Hartstocht, een wandeling van 30 kilometer. De wandeling markeert de start van de Week van de Hartstocht, waarin heel Nederland in beweging komt voor gezonde harten. Bewegen is essentieel voor de gezondheid. Daarom blijft de sportschool, juist ook in deze tijd, sporten en bewegen stimuleren en mogelijk maken.


Ga door met lezen van "Veel geld bij elkaar gewandeld voor de Hartstichting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
DE WOLDEN - Welzijn De Wolden is op zoek naar jonge, enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van het Sport- en Cultuurkamp dat van 10 t/m 13 augustus plaatsvindt in De Wolden. Jongeren die het leuk lijkt om kinderen te begeleiden bij de activiteiten kunnen zich nu aanmelden.Ga door met lezen van "Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor sport en cultuurkamp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
DE WOLDEN - Een sporter is altijd onderdeel van het team en de vereniging, ook wanneer je niet kan trainen of geen wedstrijd kan spelen. Trainers, coaches en begeleiders hebben normaal gesproken nauw contact met hun spelers. In deze tijd is dat lastiger. Wil je tips om toch contact te houden met je team?


Ga door met lezen van "Sociale veiligheid en social distancing"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
DRENTHE - De provincie Drenthe wordt door velen gezien als dé fietsprovincie van Nederland. Om deze positie te behouden stelt de provincie Drenthe vanuit de Investeringsagenda PLUS 4 miljoen euro beschikbaar voor fietsen: 1 miljoen euro voor 2021 en 3 miljoen voor 2022. Met dit geld kunnen fysieke verbeteringen worden aangebracht in het recreatieve fietsnetwerk in Drenthe, zowel voor huidige als nieuwe doelgroepen.

Fiets4daagse (1)AFoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drenthe investeert in recreatief fietsnetwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 10
DE WOLDEN - Met de invoering van diftar is de lediging van de gft-container naar een driewekelijkse inzameling gegaan. Tijdens de inwonersbijeenkomst in 2019 werd aangegeven dat de ledigingsfrequentie in het voor-en najaar wellicht te weinig is in verband met extra tuinafval, gazonmaaisel en blad.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Diftar; extra inzameling gft-container in de maanden april, mei en juni"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 10
DE WOLDEN - Dit blijkt uit de grote opgave voor de online sessie: ‘op weg naar de ouderenvriendelijke sportvereniging in Drenthe’. Ruim 60 deelnemers namen deel aan de vijfde Webinar van Sportclub Drenthe. Deze avond stond in het teken van een kennismaking met OldStars Sport en werd in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds georganiseerd. Als interventie eigenaar lieten zij de Drentse verenigingen zien wat de kansen zijn van OldStars Sport.
Ga door met lezen van "Drentse verenigingen willen aan de slag met senioren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
DE WOLDEN - Ria Westerhuis heeft gisteren de Culturele prijs De Wolden 2020 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt door wethouder Hilda Mulder bij het Boshuys in Echten. Hier was een cheque van 2500 euro aan verbonden. De inwoonster van De Wijk was erg blij met deze prijs, en heeft al toegezegd, dit te gaan gebruiken om weer mooie dingen te gaan organiseren zodra dit weer mogelijk is.


Ga door met lezen van "Ria Westerhuis wint Culturele prijs De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
DE WIJK - Jennie Timmerman (63) uit De Wijk gaat met vroegpensioen. Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest als Wijkverpleegkundige bij Icare Thuiszorg houdt ze het voor gezien. Daarom hadden collega's vrijdagmiddag een spandoek met ludieke tekst gemaakt en dit bij haar woning opgehangen.Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jennie Timmerman stopt na 32 jaar bij Icare thuiszorg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
REGIO - De samenwerking tussen Rendo B.V. en Delta Fiber Netwerk B.V., genaamd Rendo
Buitenaf, gaat per april 2021 verder onder de joint venture Rendo Fiber B.V. De glasvezelnetwerken van Glasvezel De Wolden B.V. en Re-net Hoogeveen B.V. zijn ook opgenomen in Rendo Fiber B.V.

Ga door met lezen van "Glasvezelnetwerken verder onder Rendo Fiber"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
Ontdek op 21 april welke loopbaan bij jou past!

REGIO - De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Toch zijn er momenteel weinig online mogelijkheden om je te oriënteren. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons. Icare Verpleging & Verzorging, Noorderboog en Isala organiseren op woensdag 21 april van 19.00 tot 21.15 uur een Online Carrièreccafé.

Ga door met lezen van "Icare, Noorderboog en Isala organiseren online Carrièrecafé"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1328, totaal 26548 artikelen)