'

Aug 3
RUINERWOLD - Draag jij de bibliotheek een warm hart toe en wil je graag je steentje bijdragen? Dan zoeken wij jou! Bibliotheek Ruinerwold zoekt vrijwillige medewerkers voor de dinsdag en/of donderdag (tijden in overleg).


Ga door met lezen van "Bibliotheek Ruinerwold: Vacature vrijwillige medewerkers "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
RUINERWOLD - Omdat de Oldtimerdag Ruinerwold dit jaar vanwege bekende redenen géén doorgang kan vinden, heeft de organisatie als schrale troost het initiatief genomen voor een digitale variant. Op Facebook is een pagina aangemaakt, waar een ieder zijn foto's, video's en anekdotes kwijt kan.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
ECHTEN - Zoals de plannen er nu uitzien voert de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (NAM) in augustus werkzaamheden uit op locatie De Wijk-100 aan de Kruisweg en De Wijk-24 aan de Oshaarseweg.

Archief NAM Locatie Koekange BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Werkzaamheden NAM-locaties "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
DE WIJK - Te koop; vrijstaande woning + multifunctioneel bijgebouw, Nicolaas Oostinghweg 7(a), de Wijk. Meer info? https://www.funda.nl/koop/de-wijk/straat-nicolaas-oostinghweg/


Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
ECHTEN - Het Huus met de Belle heeft een flinke onderhoudsbeurt ondergaan. Op zaterdag 29 augustus vindt de feestelijke heropening plaats met een speciale wandeling en een unieke eenakter, geschreven en opgevoerd door de mensen van de Belle zelf.

Ga door met lezen van "Feestelijke heropening Huus met de Belle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
ECHTEN - De jongerenwerkers van De Wolden organiseren deze zomer diverse activiteiten voor en met de jeugd. Afgelopen week is er in Echten een fietscrossclinic georganiseerd op Het Echtens Stuntrondje.

Ga door met lezen van "Young de Wolden in actie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
REGIO - Zaterdagavond 15 augustus vindt het zomeravondconcert plaats in de Tuin van De Kruidenhoeve te Balkbrug met de band ‘Luister-unplugged’.

Ga door met lezen van "Luister unplugged in De Kruidenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 1
DE WIJK - Zwembad de Slenken was gisteren 'the place to be'. Met het prachtige weer was het daar prima toeven. En ook vrijdagavond was dat het geval. De jeugd genoot volop van het disco zwemmen. Dit was een groot succes en voor herhaling vatbaar.Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 1
REGIO - In juni 2020 reisden ruim een half miljoen reizigers van en naar de vijf nationale luchthavens in Nederland. Dit is 93 procent minder dan de 7,5 miljoen passagiers in juni 2019.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "In juni 2020 minder dan tiende van aantal vliegtuigpassagiers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 1
DRENTHE - Drentse poptalenten in de leeftijd van 12 tot en met 27 jaar kunnen nog tot 31 augustus een beroep doen op de Voucherregeling Poptalent van de provincie Drenthe.

Ga door met lezen van "Laatste ronde popvoucher Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 1
DRENTHE - In de grote tentoonstellingszaal zijn vanaf dit najaar circa 70 schilderijen van de Groningse kunstschilder Henk Helmantel te bewonderen.

Ga door met lezen van "Topstukken Henk Helmantel dit najaar in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 31
ZUIDWOLDE - Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in de gemeente Zuidwolde. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)

Ga door met lezen van "collectanten voor MS gezocht in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 31
RUINERWOLD - De Fiets3Daagse in Ruinerwold van 3 augustus tot 5 augustus gaat door. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen aldus de organisator Uitgaanscentrum de Klok. Er zijn twee routes van ongeveer 35 kilometer uitgezet. Starten kan tussen 13.00 en 14.00 en tussen 18.00 en 19.00 uur. Tevens is de mogelijkheid om tevoren of na afloop te genieten van het dagmenu. Reserveren hiervoor is gewenst. Startpunt is Uitgaanscentrum de klok in Ruinerwold.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 31
IJHORST - Goed nieuws voor de bezoekers van de IJhorster Markt! Op zaterdag 1 augustus gaat deze weer van start. En dat is voor het eerst sinds de corona zijn intrede deed. Marktkoopman Jan Dunning, die al jaren op deze markt staat is verheugd dat er toestemming is verleend. 'We zijn blij dat het weer kan. Uiteraard houden we ons daarbij aan de maatregelen en voorschriften van het RVIM.Ga door met lezen van "IJhorster Markt gaat weer van start op 1 augustus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 30
DE WIJK/RUINERWOLD - Ook komend seizoen staan er weer een aantal voetbalderby's op het programma. Zo zijn v.v Wacker en v.v.Ruinerwold opnieuw bij elkaar ingedeeld. Toevallig of niet! Deze derby was vlak voor de corona crisis ook de laatste voetbalwedstrijd die gespeeld werd. Dit was op zondag 8 maart.

Ga door met lezen van "Wederom een aantal voetbalderby's in het nieuwe seizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 30
ZUIDWOLDE - Op 1 augustus 2020 wordt mevrouw Schwalbach 100 jaar oud. Locoburgemeester Jan van ‘t Zand feliciteert mevrouw Schwalbach namens het gemeentebestuur op zaterdag 1 augustus 2020 omstreeks in haar woning in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 30
DE WOLDEN - Buurtteam De Wolden is een Samenwerkingsverband dat bestaat uit gemeente De Wolden, Welzijn De Wolden, politie, woningcorporatie Actium, Cosis en GGZ-Drenthe. Hebt u geldzorgen of kunt u moeilijk rondkomen? Misschien bent u onlangs uw baan verloren, ligt u in scheiding of is er iets anders dat grote invloed heeft op uw financiële situatie.

Ga door met lezen van "Buurtteam De Wolden kan ook ondersteuning verlenen bij financiële problemen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 30
RUINEN - Vacature: VV Ruinen zoekt trainer voor seizoen 2020-2021, een enthousiaste trainer voor JO17-1. Wat verwachten wij van jou:

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "VV Ruinen zoekt trainer voor JO17-1"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 29
HOOGEVEEN - Trienke Wiersma leed vele jaren aan hoofdpijn, en is er dankzij Body Stress Release vanaf gekomen. ‘Ik had zoveel geprobeerd om beter te worden maar dat lukte niet. Met BSR wel! Dat was mijn motivatie om zelf behandelaar te worden, want iedereen kan herstellen van pijn of klachten en daar kon ik op mijn beurt een handje bij helpen. Al kan het een tijdje duren zoals bij mij,’ voegt zij er glimlachend aan toe. ‘Ook weer logisch, omdat de spierspanning zich jarenlang heeft vastgezet, dat komt er niet altijd in een keer uit.

Ga door met lezen van "Ervaren BSR behandelaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 29
DRENTHE - Als je voorouders ontdekt in de voormalige gemeente Norg, dan denk je al snel aan bedelaars of landlopers in de familie. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn.

Ga door met lezen van "Wie waren onze voorouders? "

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1284, totaal 25676 artikelen)